Neler Yeni

Dersleri anlıyor musunuz?

Rulep

80+ Gold
en zor 11.sınıf ama liseye yeni geçtiğinde de zorlanılıyor evde de çalışılması lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mehmet Emin
Sözel dersler nasıl yok? Sayısala kendin de çalış. Mesela konu anlatım kitabı alıp sıfırdan çalışabilirsin eğer hiçbir şey bilmiyorsan. Derslere eş zamanlı çalış. Yani bir konuyu sonra veya çok önce çalışma. O günün akşamı çalış ve bence en az bir tane test kitabını sonradan konuları unutmamak için ayır. 9-10 temel niteliğinde sayısalda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce öyle olabilir. Fen liseleri için temellerin atıldığı sınıf.
sözel bölüm yok

Eğer buna zor diyorsan 10-11 fizik - biyoloji ve kimya'nın 1/10'u 9. sınıfta olan hele kimya aşırı sözel.
10.Sınıfta mol kavramları başlıyor.
aga 10 dayım zaten 9 değilim ben

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Arkadaslar en son normal senem 8.sinifti liseye gectigimden beri hicbiseyi anlayamiyorum calisamiyorum odaklanamiyorum asiri zor bunlar insan ustu seyler geliyo bana bi sey ben miyim neden olmuyo siz yapabiliyomusunuz
Psikoloğa git aynı sorun bende de vardı dikkat toplayamıyorsun değil mi

en zor 11.sınıf ama liseye yeni geçtiğinde de zorlanılıyor evde de çalışılması lazım
11 gerçekten zor dershaneden geldim şimdi ruh gibiyim ne yaptığımı anlamıyorum kfkfk

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
hoca a ile b yi çarpıp 100 buluyor.tek anladıgım bu.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ortaokuldan liseye geçenler için zor bir durum aynı şey 12. sınıflar içinde geçerli çünkü 9 10 basitken 11 12 çok zor şimdi 12 olanlar hocaların yıllardır lisenin en önemli senesi dediği 11. sınıf konularını eğitim demek için bin şahit isteyen uzaktan eğitimle öğrenmeye çalıştı ve verim alamadı

OFERKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Osman Furkan Erkan
9. sınıfta zorlanıyorsan sıkıntı büyük. 9. sınıf lisede en kolay yıl. 10 ve 11'de daha çok zorlanırsın. Zorla kendini ve çalış.
evet 9.sınıf kolay ama 9.sınıfken 9.sınıf zor geliyor çünkü ortaokuldaki gibi değil

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
10. Sınıfım matematikte her şey güzelken binomlara geçtim 8. kattan atlamayı düşünüyorum
Kardeşim seneler önce ben de aynı senin gibiydim. Meğerse binomda anlayacak bir şey yokmuş, sadece paskal üçgenini bilmek gerekiyormuş.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bende Üniversitede Derslerden Bi Cacık Anlamıyorum Fransız Kalıyorum Adeta.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
9'da anlamadım ama şuan 10. sınıfta bayağı anlıyorum. Umarım 9. sınıftaki eksikler çok sorun olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mehmet Emin
Psikoloğa git aynı sorun bende de vardı dikkat toplayamıyorsun değil mi

11 gerçekten zor dershaneden geldim şimdi ruh gibiyim ne yaptığımı anlamıyorum kfkfk
evet ama bilmiom psikolog ama bakarım belki
Bende Üniversitede Derslerden Bi Cacık Anlamıyorum Fransız Kalıyorum Adeta.
hangı bolum

Top Bottom