Neler Yeni

Dertleşelim, İçimizi Dökelim

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,868
İsim
.
Evet dostlar, iş olur ilişki olur ailevi olur şahsi olur; sizi rahatsız eden ve içinizi yiyen dışarı kusmanız gereken dertleriniz varsa dökün kurtulun diye bu konuyu açıyorum. Tavsiye isterseniz ekstra belirtebilirsiniz. Ben başlıyorum:
Çalıştığım iş yerindeki yöneticimin psikolojik sorunları var ve anormal davranışlar sergiliyor. Örnek veriyorum, 1 sayısı 1 dir bunu kimse inkar edememeli ancak bu şahıs bunu sırf beni haksız çıkarmak için inkar edecek seviyede alçalabiliyor. Bunun gibileri yönetici yapanların da taa.......

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,723
İsim
Muhammet Çağrı
ders çalışmam lazım hemde çok.

eneskaya6

80+ Silver
Hayatta yaninizdakiyle dertlesirken benden size bir tavsiye “Düsmanlarının bilmemesi gereken seylerin dostlarina soyleme”

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Hayatta yaninizdakiyle dertlesirken benden size bir tavsiye “Düsmanlarının bilmemesi gereken seylerin dostlarina soyleme”
Gayet haklı bir söz. En yakınım demedikçe bir şey anlatmamak lazım.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,559
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Evet dostlar, iş olur ilişki olur ailevi olur şahsi olur; sizi rahatsız eden ve içinizi yiyen dışarı kusmanız gereken dertleriniz varsa dökün kurtulun diye bu konuyu açıyorum. Tavsiye isterseniz ekstra belirtebilirsiniz. Ben başlıyorum:
Çalıştığım iş yerindeki yöneticimin psikolojik sorunları var ve anormal davranışlar sergiliyor. Örnek veriyorum, 1 sayısı 1 dir bunu kimse inkar edememeli ancak bu şahıs bunu sırf beni haksız çıkarmak için inkar edecek seviyede alçalabiliyor. Bunun gibileri yönetici yapanların da taa.......
Çalıştığım yerde 5 yıldır eziliyorum her işlerini yapıyorum ama hala memnun edemiyorum işletmemi değiştirmeme rağmen hala nefret dolu insanlar işe geç kalıyorum çünkü ztn yeterince gün içinde zorluyorlar lan çocuğuna bile bakıcılık yapıyorum çayını bile şekerine kadar ben karıştırıyorum ama hala beni kovma derdindeler ne yapsam bu iş hayatına alışamadım sorun bununlada bitmiyor hep bi küfür bağırma aşşağlama vs. Bide bişeyde yapamıyorsun bi kere eski patronumla baya bi kavga ettim resmen bana uçan tekmeler yumruklar kovalamaca felan kovdu beni o gün hem evden kovuldum hemde işten sonra arkadaşımda kaldım ordanda kovuldum neyseki babama yalvarıp geri döndüm eve şimdi yine kovulursam kıyamet kopar dişimi sıkmaya çalışıyorum ama adamlar çin işkencesi gibi psikolojim bozulmaması imkansız nefes aldırmıyorlar askerlik mi yapıyorum yoksa ben parada almıyorum bu arada sadece diploma için çalışıyorum 3 ay kaldı 5 yıl dayandım bu 3 ay da dayanırım inş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dayanamıyorum migren oluştu 🥺
Tedaviye ihtiyacım var uzuuuun bi beyin ameliyatına

15 yaşımı özledim dert yok baş ağrısı yok insanlar bişeyi yapmam için beni zorlamıyor sabah kimse sen niye evdesin demiyor hasta olmak ne güzel şey o zamanda karışan olmuyor

Son düzenleme:

fruko.gzz

80+ Silver
.

Son düzenleme:

Ysuflix

80+ Gold
üniversite son sınıfım okuldan bıktım bir an önce bitsin diye dua ediyorum ders çalışmaktan nefret ediyorum bir an önce askere gidip gelip mesleğime başlamak istiyorum para kazanıp hedeflerime doğru hareket etmek istiyorum en büyük derdim bu şuan

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Dersler usta dersler şu rezalet eğitim sistemi yüzünden şu mükemmel zamanlarımızı yaşayamıyoruz. Sınav sınav sınav yeter artık ya cidden.

Okul ortamını seviyorum, hocalarımı da seviyorum ama şu derslere çalışma olayı beni sıkıyo

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yalnızlık, hayatım boyunca nereye gitsem peşimi bırakmadı.

Ve şu devamsızlık olayı. YKS'den sonra okula gideceğim 🙁

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Piyade Tüfekleri - Av Tüfekleri
Instagram
zeynelhm
Çalıştığım yerde 5 yıldır eziliyorum her işlerini yapıyorum ama hala memnun edemiyorum işletmemi değiştirmeme rağmen hala nefret dolu insanlar işe geç kalıyorum çünkü ztn yeterince gün içinde zorluyorlar lan çocuğuna bile bakıcılık yapıyorum çayını bile şekerine kadar ben karıştırıyorum ama hala beni kovma derdindeler ne yapsam bu iş hayatına alışamadım sorun bununlada bitmiyor hep bi küfür bağırma aşşağlama vs. Bide bişeyde yapamıyorsun bi kere eski patronumla baya bi kavga ettim resmen bana uçan tekmeler yumruklar kovalamaca felan kovdu beni o gün hem evden kovuldum hemde işten sonra arkadaşımda kaldım ordanda kovuldum neyseki babama yalvarıp geri döndüm eve şimdi yine kovulursam kıyamet kopar dişimi sıkmaya çalışıyorum ama adamlar çin işkencesi gibi psikolojim bozulmaması imkansız nefes aldırmıyorlar askerlik mi yapıyorum yoksa ben parada almıyorum bu arada sadece diploma için çalışıyorum 3 ay kaldı 5 yıl dayandım bu 3 ay da dayanırım inş

Dayanamıyorum migren oluştu 🥺
Tedaviye ihtiyacım var uzuuuun bi beyin ameliyatına

15 yaşımı özledim dert yok baş ağrısı yok insanlar bişeyi yapmam için beni zorlamıyor sabah kimse sen niye evdesin demiyor hasta olmak ne güzel şey o zamanda karışan olmuyor
En iyi tavsiye Gidip Sözleşmeliye Başvur. Artık türkiyede işci olmak çok zor.

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Semih Aydın
Her şey güzel değil ama hayattan keyif alan ve kötü durumun kalıcı olmadığını bilerek yaşayan birisiyim bu yüzden bir derdim yok

Top Bottom