Adam gibi bişeyler
Aklıma bir şey gelmiyor napayım. Beni örgütleyen sensin hemBurayı okumadın galiba
--
Sizden tek bir isteğim var, kulüp hakkındaki görüşlerinizi objektif bir şekilde yazmanız. Bunlar benim ve kulübün geleceği açısından çok önemli, şimdiden yazacak herkese teşekkür ediyorum.
Asıl sen banlanmalısın. (!)Bazı üyeler gerçekten uyarılmalı. Adam ölümüne savunuyor söylediği şeyi. Hem yanlış bilgi hem forum kurallarına aykırı. Onun dışında kendi Discord ortamımızı kurduk herkesi bekleriz. Gerçekten hem oyun oynayıp hem sohbet-muhabbet edip hem de forum hakkında konuşup eğleniyoruz.
***Dipnot : @KaanCK banlanmalı (!)***
Bence imza olması iyi gibi bu kulübe üye olanlar genellikle forumu aktif bir şekilde kullanan kişiler ileride üye sayısı artınca bence ileride marka algısı yaratabilir (destek kulübü üyesi demekki bu kulübün yüksek standartlarını karşılayan forumu aktif kullanan ve bu konuda bilgisine güvenebileceğim bir kişi imajını yaratıyor) ve bu güvenilir kaynak olma konusunda üyeleri 1-0 önde başlatıyorİyi güzel kulüp var da Sadece imzamızda Destek Kulübü üyesi yazıyor. Ya da ben mi bilmiyorum başka bir yerde başka bir şey mi var?
Kim olduklarını özel mesaj olarak yazarsan konuşurum onlar ileBazı üyeler gerçekten uyarılmalı. Adam ölümüne savunuyor söylediği şeyi. Hem yanlış bilgi hem forum kurallarına aykırı. Onun dışında 10/10.
***Dipnot : @KaanCK banlanmalı (!)***
Bence imza olması iyi gibi bu kulübe üye olanlar genellikle forumu aktif bir şekilde kullanan kişiler ileride üye sayısı artınca bence ileride marka algısı yaratabilir (destek kulübü üyesi demekki bu kulübün yüksek standartlarını karşılayan forumu aktif kullanan ve bu konuda bilgisine güvenebileceğim bir kişi imajını yaratıyor) ve bu güvenilir kaynak olma konusunda üyeleri 1-0 önde başlatıyor
Kulüp hakkında düşüncelerimi size özel bir şekilde iletmem sorun olurmu ?Destek Kulübü Nedir?
Öncelikle merhaba forumda bulunan Destek Kulübünün Kurucusuyum,forum anlayışındaki kulüpler benim yaptığımdan daha farklı bir amaca hizmet eder. Ancak ben forumda alışagelmiş kulüplerin yanında kendi aktif bir topluluğumu oluşturmak amacıyla bu kulübü kurdum. Amacım çok basit, yardıma ihtiyacı olan kişilere doğru bilgiyi hızlı bir şekilde ulaştırabilmek. Bunuda tek başıma yapabilmem imkansız.
" Forum zaten yardım amacıyla açıldı tekrar bir yardım kulübü açmak gereksiz " diyen çok kişi var. Çok haklısınız zaten forumun genel amacı bu. Ama benim yaptığım şey forumdaki bu yardım eden kitleyi çoğaltmak. Çünkü imzamızı gören kişiler nedir bu Destek Kulübü vs. diyerek sorgulamaya başlıyor,ve birçoğu kulübe katılmak istiyor. Katılım şartlarımız olduğu için kulübe girmek için forumda daha çok vakit geçirip aktifliklerini arttırıyorlar. Bir nevi foruma aktif üye kazandırmaya çalışıyorum.
Sizden tek bir isteğim var, kulüp hakkındaki görüşlerinizi objektif bir şekilde yazmanız. Bunlar benim ve kulübün geleceği açısından çok önemli, şimdiden yazacak herkese teşekkür ediyorum. Bu kulübü açtığım zaman bana çok destek veren kişiler oldu, bu kişilerin hepsine teşekkür ediyorum. İyi Forumlar.
Ana Konuya Gitmek İçin Tıkla