Neler Yeni

Destek Kulübü Nedir?

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Forumda iyi mesaj yazdığını doğrulayan kanıt.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanlardaki bu 5600xt sevgisini anlamıyorum arkadaş.

:D 5600xt > all

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Destek Kulübü Nedir?

Öncelikle merhaba forumda bulunan Destek Kulübünün Kurucusuyum,forum anlayışındaki kulüpler benim yaptığımdan daha farklı bir amaca hizmet eder. Ancak ben forumda alışagelmiş kulüplerin yanında kendi aktif bir topluluğumu oluşturmak amacıyla bu kulübü kurdum. Amacım çok basit, yardıma ihtiyacı olan kişilere doğru bilgiyi hızlı bir şekilde ulaştırabilmek. Bunuda tek başıma yapabilmem imkansız.

" Forum zaten yardım amacıyla açıldı tekrar bir yardım kulübü açmak gereksiz " diyen çok kişi var. Çok haklısınız zaten forumun genel amacı bu. Ama benim yaptığım şey forumdaki bu yardım eden kitleyi çoğaltmak. Çünkü imzamızı gören kişiler nedir bu Destek Kulübü vs. diyerek sorgulamaya başlıyor,ve birçoğu kulübe katılmak istiyor. Katılım şartlarımız olduğu için kulübe girmek için forumda daha çok vakit geçirip aktifliklerini arttırıyorlar. Bir nevi foruma aktif üye kazandırmaya çalışıyorum.

Sizden tek bir isteğim var, kulüp hakkındaki görüşlerinizi objektif bir şekilde yazmanız. Bunlar benim ve kulübün geleceği açısından çok önemli, şimdiden yazacak herkese teşekkür ediyorum. Bu kulübü açtığım zaman bana çok destek veren kişiler oldu, bu kişilerin hepsine teşekkür ediyorum. İyi Forumlar.

Ana Konuya Gitmek İçin Tıkla
Beni kulübe almadığınız gün bu kulüp benim için bitti...😂👍🏻

Top Bottom