Dün akşam sipariş ettim bayramdan sorna elime ulaşınca deneyeceğim 4 yıldır Deathadder3.5G Kullanıyorum sence aradaki farkı farkedermiyimEvet hak ediyor güzel mouse
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuya resim/video eklemesi yaptım.
Dün akşam sipariş ettim bayramdan sorna elime ulaşınca deneyeceğim 4 yıldır Deathadder3.5G Kullanıyorum sence aradaki farkı farkedermiyimEvet hak ediyor güzel mouse
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuya resim/video eklemesi yaptım.
2-4 arası yapın DebounceNinjutso sora kullanan varmı ? driver ayarlarını söyler misiniz debounce time kaç?
Birde program diger programlar gibi her pc açıldığında kendini açmıyor. Her açtığımda açmam mı lazım
O nasıl ceza ajalaphahajndmakÇok güzel rehber olmuş. Ek olarak ergonomi eklenebilirdi.
Konunu Technopat üzerinde de gördüm ama orada Moderasyon Ekibine tehditten 24 Aralık 2023'e kadar cezalıyım.
Bildiğin tehdit ettim adamları rapor sisteminden.O nasıl ceza ajalaphahajndmak
Shape işte, ergo mouse simetrik mouse diyorsan ekliyebilirim
Ne yazdın söyler misin eğer söylüyemiyorsan özelden yazsan? Valla o forumda ekipmanı ayakta tutan kişi sendin bi baktım forum çöp olmuşBildiğin tehdit ettim adamları rapor sisteminden.
Gerek yok eklemene.
Özelden yazdım.Ne yazdın söyler misin eğer söylüyemiyorsan özelden yazsan? Valla o forumda ekipmanı ayakta tutan kişi sendin bi baktım forum çöp olmuş
Çifte hesap açmamı istemiyor bir tane moderatör. Ona söz verdim.Yeni hesap aç