thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,413
Resmi satıcılar hariç kozmetik sağlık vs ürünleri almamak lazım
Daha güvenli sitelerden almakta fayda var.Ben almayacaktım aslında ama annem ısrar edince mecbur aldım neticenin böyle olacağı ihtimali vardı bugün gerçek oldu
Neticenin böyle olacağı ihtimali vardı fakat bugün seninde dediğin gibi gerçek oldu satıcı biraz asabi çıkıştı konuştum kendisi ile fakat ben farklı türden konuşunca yumuşadıBen söylemiştim o konuda sahte olucağını.
Konuyu bu sebepten açtım aslında milletimiz görüp buna göre önlem alsın. Ben tecrübe ettim başkası bu durumu tecrübe etmesin diyeDaha güvenli sitelerden almakta fayda var.
Paranızı geri aldıysanız iş çözülmüştür. Detarjanları sürekli süpermarket tarzı yerlerden alıyorumNeticenin böyle olacağı ihtimali vardı fakat bugün seninde dediğin gibi gerçek oldu satıcı biraz asabi çıkıştı konuştum kendisi ile fakat ben farklı türden konuşunca yumuşadıanlarsın sonrasında ise ibani istedi verdim paramı iade etti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konuyu bu sebepten açtım aslında milletimiz görüp buna göre önlem alsın. Ben tecrübe ettim başkası bu durumu tecrübe etmesin diye
Amazon Hepsiburada satıcılı ürünlerdede bu durumu yaşadım bu arada bu firmalardan üründe herhangi bir tarih vs yazmıyordu görselleri ilettim her 2 firmaya sağolsunlar ürün iadesiz para iademi yaptılar.Internet'de herşeyin sahtesi olabilmekte çok dikkatli olmak gerekli. Ucuz etin yahnisi olmaz derler o hesap.
Eyw Alırken almak gelmiyordu ama konuda belirttiğim gibi ucuz olunca ekonomik durum malum aldık ama ders olduG.O. çözülmesi güzel olmuş ptt avm de orjinal ürün bulmak zor
Ben paramı aldım hocam satıcıdanbugün benimde başıma geldi bu olay bende pttavm üzerinden 10 kilogram deterjan satın aldım bildiğiniz tuz ürünün dış ambalajını bile tam yapamamışlar kaymış
bu ürünü satın aldım iki gün önce 100 TL idi
PTTAVM: Bingo Matik 10 kg Mutlu Yuvam Renkliler ve Beyazlar Toz Çamaşır Deterjanı
Bingo Matik 10 kg Mutlu Yuvam Renkliler ve Beyazlar Toz Çamaşır Deterjanıwww.pttavm.com