Öneri ⚠️Deterjan Alacaklar Dikkat⚠️

Resmi satıcılar hariç kozmetik sağlık vs ürünleri almamak lazım

Ben söylemiştim o konuda sahte olucağını.
Neticenin böyle olacağı ihtimali vardı fakat bugün seninde dediğin gibi gerçek oldu satıcı biraz asabi çıkıştı konuştum kendisi ile fakat ben farklı türden konuşunca yumuşadı :) anlarsın sonrasında ise ibani istedi verdim paramı iade etti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha güvenli sitelerden almakta fayda var.
Konuyu bu sebepten açtım aslında milletimiz görüp buna göre önlem alsın. Ben tecrübe ettim başkası bu durumu tecrübe etmesin diye

Internet'de herşeyin sahtesi olabilmekte çok dikkatli olmak gerekli. Ucuz etin yahnisi olmaz derler o hesap.

Neticenin böyle olacağı ihtimali vardı fakat bugün seninde dediğin gibi gerçek oldu satıcı biraz asabi çıkıştı konuştum kendisi ile fakat ben farklı türden konuşunca yumuşadı :) anlarsın sonrasında ise ibani istedi verdim paramı iade etti.

Konuyu bu sebepten açtım aslında milletimiz görüp buna göre önlem alsın. Ben tecrübe ettim başkası bu durumu tecrübe etmesin diye
Paranızı geri aldıysanız iş çözülmüştür. Detarjanları sürekli süpermarket tarzı yerlerden alıyorum

G.O. çözülmesi güzel olmuş ptt avm de orjinal ürün bulmak zor

Internet'de herşeyin sahtesi olabilmekte çok dikkatli olmak gerekli. Ucuz etin yahnisi olmaz derler o hesap.
Amazon Hepsiburada satıcılı ürünlerdede bu durumu yaşadım bu arada bu firmalardan üründe herhangi bir tarih vs yazmıyordu görselleri ilettim her 2 firmaya sağolsunlar ürün iadesiz para iademi yaptılar.

G.O. çözülmesi güzel olmuş ptt avm de orjinal ürün bulmak zor
Eyw Alırken almak gelmiyordu ama konuda belirttiğim gibi ucuz olunca ekonomik durum malum aldık ama ders oldu :)

deterjanda amazon.com satıcısındana başkasına güvenim kalmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,797
Üyeler
186,794
Son üye
biskuvi
Geri