Neler Yeni

Mavi Ekran Devamlı Oyunlarım Çöküyor ve Mavi Ekran Alıyorum

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,076
İsim
Emre Zengin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,076
İsim
Emre Zengin
@Perfectshot06 ek olarak BIOS güncellemeni de tavsiye ederim. Şuan BETA BIOS kurulu sende ama başta dediğim gibi Corsair ile ilgili tüm yazılımları kaldır.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,580
İsim
Oğuz Oğuz
BF2042 kurduktan sonra mı oldu bsod?
Yok hocam 2 yıldır kurulu bf.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Perfectshot06 ek olarak BIOS güncellemeni de tavsiye ederim. Şuan BETA BIOS kurulu sende ama başta dediğim gibi Corsair ile ilgili tüm yazılımları kaldır.
Eve gecince bakıyım hocam.

Ama bu sorun ben uzay sisteme geçince başladı. Acaba karta hasar falan mi verdim?

Birde benim kart ısı sorunlu 2 aydır. 86 derecelere kadar çıkıyor sıcaklık. Bu sebeple garantiye gönderecektim.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,076
İsim
Emre Zengin
Yok hocam 2 yıldır kurulu bf.

Eve gecince bakıyım hocam.

Ama bu sorun ben uzay sisteme geçince başladı. Acaba karta hasar falan mi verdim?

Birde benim kart ısı sorunlu 2 aydır. 86 derecelere kadar çıkıyor sıcaklık. Bu sebeple garantiye gönderecektim.
Bir tane RAM hatası var. RAM'lerini 2. ve 4. (A2 ve B2) olarak taktın dimi? Diğerleri ekran kartı sürücüleri ile ilgiliydi. DDU aşamasını geçtiğimiz için şuan bu dediklerimi bir uygula hocam. Eğer olmazsa yeni minidumpları gönderirsin onları kontrol ederim. BIOS'u da güncelle.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,076
İsim
Emre Zengin

TahinPekmez

80+ Silver

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,580
İsim
Oğuz Oğuz
@Perfectshot06 son durum ne oldu hocam?
Hocam bios güncelledikten sonra bir daha oyun çökmedi ama.bu seferde anlık takılmalar başladı. 1dk de bir falan takılıyor. Sürücü hala eski sürümde. Dün başka kasaya geçip kurulum yaptım. Yine aynı kaldı.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,110
İsim
Hacı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,076
İsim
Emre Zengin
Hocam bios güncelledikten sonra bir daha oyun çökmedi ama.bu seferde anlık takılmalar başladı. 1dk de bir falan takılıyor. Sürücü hala eski sürümde. Dün başka kasaya geçip kurulum yaptım. Yine aynı kaldı.
Mavi ekranlar kesildi mi peki hocam? DDU ile sürücüyü tekrardan kaldırıp son sürücüyü kurup dene. RAM'lerin 2. ve 4. slotta (A2 ve B2) takılı dimi?

Top Bottom