Kaçıncı sınıfbugün okula gitmedim 9.5du girdiler 10.5 oldu yarın raporu götürücem özürlü 10 bir şey olur mu ?
10Kaçıncı sınıf
özürlü ve özürsüz devamsızlık kaç
özürlü 10 özürsüz 10.5 rehber hocası yarın getir hallederiz dedi de 5-10dk önce dalga geçiyomuş galiba tribe girdim evdeözürlü ve özürsüz devamsızlık kaç
Özürsüz devamsızlık 10 gün olmamalı. Özürsüz devamsızlıklarınızı sildirmeye çalışın.özürlü 10 özürsüz 10.5 rehber hocası yarın getir hallederiz dedi de 5-10dk önce dalga geçiyomuş galiba tribe girdim evde
git müdürden rica et sizin bu bakan devamsızlık olmıcak diyordu en son kalırsın velinle gitözürlü 10 özürsüz 10.5 rehber hocası yarın getir hallederiz dedi de 5-10dk önce dalga geçiyomuş galiba tribe girdim evde
kaç senedir aff çıkarıyor . BİZE PATLADI SON SENE . geçen sene eleman 150 gün gelmemiş af geldi geçti. Böyle vaziyetin var yagit müdürden rica et sizin bu bakan devamsızlık olmıcak diyordu en son kalırsın velinle git
özele tonla para bayılacam bi de devamsızlık korkusu yaşiyacam yok yaözeldeyim bide yinede yarın götüreyim nolur ne olmaz