Belge alamıyorsunuz sanırsam devamsızlık 10 un üstünde olduğu içinbu konu hakkında açılmış forumlar gördüm ama eskilerdi onlar bende teyit etmek için tekrar açmak istedim.
özürlü 14 özürsüz 9 gün devamsızlığım var
kaldığım ders yok
Bizim sınıfta özürsüz 9.5 özürlü 14(yaklaşık) olan biri var idare ile konuşunca problem çıkarmadılar. Özürsüz 10 olmadığı sürece hem kalma hem belgesizlik diye bir şey yok diye biliyorum.Belge alamıyorsunuz sanırsam devamsızlık 10 un üstünde olduğu için
ya 1 2 haberde duydum yine bi ara özürsüz devamsızlığı 5 üzerinde olanlar belge alamicak diye şimdide o kaldırıldı falan diyolar çok bi emin olamadım yineBizim sınıfta özürsüz 9.5 özürlü 14(yaklaşık) olan biri var idare ile konuşunca problem çıkarmadılar. Özürsüz 10 olmadığı sürece hem kalma hem belgesizlik diye bir şey yok diye biliyorum.
Bizim sınıf başkanı müdürle kendi konuştu öyle bir şey yok. Bir de ben ortaokulda yani geçen sene filanda 5 üstüydü belgemi aldım. Lisede de idare öyle bir şey yok dedi.ya 1 2 haberde duydum yine bi ara özürsüz devamsızlığı 5 üzerinde olanlar belge alamicak diye şimdide o kaldırıldı falan diyolar çok bi emin olamadım yine
ya okulada gitmek istemiyorum şu saatden sonra velimle gittim imza attım gitmediğim tüm günler özürlüye yazılıcakDirekt okul ile konuşun hocam. Yardımcı olurlar diye düşünüyorum. En azından bilgi alırsınız.
tamam işte gitsin tekrar sildirsin sonradan tekrar artar özürlü olanlarda. Bizim okuldda 60-70 gün sildiren vardı okulu geçtisorun sildirmek değil ki daha okula gitmek istemiyorum gitmediğim tüm günler özürlüye yazılıyo zaten bunun da ötesi yapılamıyo
Evet arkadaşın 14 olmuş o yüzden onları özürsüze çekmesi lazımBizim sınıfta özürsüz 9.5 özürlü 14(yaklaşık) olan biri var idare ile konuşunca problem çıkarmadılar. Özürsüz 10 olmadığı sürece hem kalma hem belgesizlik diye bir şey yok diye biliyorum.
sen karıştırmışsın özürsüz mazeretsiz demekEvet arkadaşın 14 olmuş o yüzden onları özürsüze çekmesi lazım