Devamsızlık sorunundan belge almak

Kurtbeyss

80+
Reaksiyon skoru
173
bu konu hakkında açılmış forumlar gördüm ama eskilerdi onlar bende teyit etmek için tekrar açmak istedim.
özürlü 14 özürsüz 9 gün devamsızlığım var
kaldığım ders yok

bu konu hakkında açılmış forumlar gördüm ama eskilerdi onlar bende teyit etmek için tekrar açmak istedim.
özürlü 14 özürsüz 9 gün devamsızlığım var
kaldığım ders yok
Belge alamıyorsunuz sanırsam devamsızlık 10 un üstünde olduğu için

Belge alamıyorsunuz sanırsam devamsızlık 10 un üstünde olduğu için
Bizim sınıfta özürsüz 9.5 özürlü 14(yaklaşık) olan biri var idare ile konuşunca problem çıkarmadılar. Özürsüz 10 olmadığı sürece hem kalma hem belgesizlik diye bir şey yok diye biliyorum.

Bizim sınıfta özürsüz 9.5 özürlü 14(yaklaşık) olan biri var idare ile konuşunca problem çıkarmadılar. Özürsüz 10 olmadığı sürece hem kalma hem belgesizlik diye bir şey yok diye biliyorum.
ya 1 2 haberde duydum yine bi ara özürsüz devamsızlığı 5 üzerinde olanlar belge alamicak diye şimdide o kaldırıldı falan diyolar çok bi emin olamadım yine

ya 1 2 haberde duydum yine bi ara özürsüz devamsızlığı 5 üzerinde olanlar belge alamicak diye şimdide o kaldırıldı falan diyolar çok bi emin olamadım yine
Bizim sınıf başkanı müdürle kendi konuştu öyle bir şey yok. Bir de ben ortaokulda yani geçen sene filanda 5 üstüydü belgemi aldım. Lisede de idare öyle bir şey yok dedi.

Direkt okul ile konuşun hocam. Yardımcı olurlar diye düşünüyorum. En azından bilgi alırsınız.

sildirrisn veli ile gidip sıkıntı yok

sorun sildirmek değil ki daha okula gitmek istemiyorum gitmediğim tüm günler özürlüye yazılıyo zaten bunun da ötesi yapılamıyo
tamam işte gitsin tekrar sildirsin sonradan tekrar artar özürlü olanlarda. Bizim okuldda 60-70 gün sildiren vardı okulu geçti

Kalktı o, eskiden 5 günü geçerse alamazdın. Ben 8 gün ile aldım alırsın kaldığın ders yok ise.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Devamsızlık sildirme diye muhabbet yok onu diyenlere inanma, maksimum 1 ay içindeki bazı devamsızlıklarını veli gelip özürsüzden özürlüye geçirebilir ama hepsini değil. Ha varsada böyle silen beni 1,5 ay hastaneye yattım diye sınıfta kalmamak için kıvrandıran okuluma ve sisteme sistemin başındaki kişilere hakkımı helal etmiyorum

Evet arkadaşın 14 olmuş o yüzden onları özürsüze çekmesi lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,638
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri