Neler Yeni

Devamsızlıklar ve Peder

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Sa beyler iyi akşamlar, umarım iyisiniz . Ben değilim . Mevzu:
Peder devamsızlıkları görmüş . Allah'tan evde değildim , baya kızdı telefonda . Telefonumu kıracağını söylüyor (mevzuyla alakası yok ama pederin hayal gücü işte). Eve gelme dedi dışardayım. Cebimde 10Tl para var . Sizce ne yapayım. Eve gideyim mi? Eğer gidersem muhtemelen foruma yazdığım son şey olur (ya da olmaz, böyle hep sinir krizlerine giriyor). 2. bir seçenek ise bir akrabanın yanına gitmek. Onu da aile mevzularına akrabaların girmesini istemediğim için istemiyorum. Özür dileme taktikleri baya iyi olur. Teşekkürler buraya kadar okuduysan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sa beyler iyi akşamlar, umarım iyisiniz . Ben değilim . Mevzu:
Peder devamsızlıkları görmüş . Allah'tan evde değildim , baya kızdı telefonda . Telefonumu kıracağını söylüyor (mevzuyla alakası yok ama pederin hayal gücü işte). Eve gelme dedi dışardayım. Cebimde 10Tl para var . Sizce ne yapayım. Eve gideyim mi? Eğer gidersem muhtemelen foruma yazdığım son şey olur (ya da olmaz, böyle hep sinir krizlerine giriyor). 2. bir seçenek ise bir akrabanın yanına gitmek. Onu da aile mevzularına akrabaların girmesini istemediğim için istemiyorum. Özür dileme taktikleri baya iyi olur. Teşekkürler buraya kadar okuduysan.
+olarak yazmayı unutmuşum,devamsızlık 3 gün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,524
Üyeler
162,699
Son üye
_musw.d
Top Bottom