- Reaksiyon skoru
- 8,480
Araburkiye yaparlar Allah korusunEger oyle bir sey olursa zaten halka bir oylama sunacaklarini dusunuyorum buyuk bi ihtimalle cumhuriyette kaliriz ya da turkiyenin ismini degistirirler
Araburkiye yaparlar Allah korusunEger oyle bir sey olursa zaten halka bir oylama sunacaklarini dusunuyorum buyuk bi ihtimalle cumhuriyette kaliriz ya da turkiyenin ismini degistirirler
Reis ne alaka anlamadım.Ha pp den dolayı mı diyorsunHeralde kudurduğun için bunları diyorsun.İsmail Hakkı Karadayı o zamanlar fetönün farkına varmıştı.Gerçi sen zamanında Fetöye hocaefendi de demişsindir ama neyse...
Alıntıyı görüntüle
Post automatically merged:
Alıntıyı görüntüle
Siz İslamcılar soldaki adamdan çok korkarsınız,özellikle Hizbullahçı falan isen
Bence Türkiye isminin değişmesi bize hiç bir şey katmaz sadece yönetim biçimi aslında burada sadece tartışıyoruz. Gidip en zengin ülkelere baksan hepsi monarşi ile yönetiliyor. Mesela İngiltere, Galler, İskoçya, İrlanda, İzlanda, Japonya, Danimarka, Avusturya, İspanya, Arabistan, BAE... daha bir sürü sayarım.. Hepsinin ekonomik ve yaşantı bakımından ne kadar gelişmiş olduklarını görürsün.cumhuriyette kaliriz ya da turkiyenin ismini degistirirler
Bence Türkiye isminin değişmesi bize hiç bir şey katmaz sadece yönetim biçimi aslında burada sadece tartışıyoruz. Gidip en zengin ülkelere baksan hepsi monarşi ile yönetiliyor. Mesela İngiltere, Galler, İskoçya, İrlanda, İzlanda, Japonya, Danimarka, Avusturya, İspanya, Arabistan, BAE... daha bir sürü sayarım.. Hepsinin ekonomik ve yaşantı bakımından ne kadar gelişmiş olduklarını görürsün.
Dediğin yönetim biçimi nedir?Keşfetmeye gerek yok, zaten var .
Şaka mı yapıyorsun?Abi baştan söylüyoruz ya monarşi
Gayette ciddiyim demokrasi uygulanması çok zor bir yönetim biçimi. Üstte saydığım ülkelere gidersen hak verirsin.
Araburkiye yaparlar Allah korusun
Ben zaten turkiye ismi degisip yonetim bicimi degisir dedim.Bence Türkiye isminin değişmesi bize hiç bir şey katmaz sadece yönetim biçimi aslında burada sadece tartışıyoruz. Gidip en zengin ülkelere baksan hepsi monarşi ile yönetiliyor. Mesela İngiltere, Galler, İskoçya, İrlanda, İzlanda, Japonya, Danimarka, Avusturya, İspanya, Arabistan, BAE... daha bir sürü sayarım.. Hepsinin ekonomik ve yaşantı bakımından ne kadar gelişmiş olduklarını görürsün.
Her an degisebilir adres
Post automatically merged:
Ben zaten turkiye ismi degisip yonetim bicimi degisir dedim.
Ataturkun sozune bakarak ne mutlu turkum diyene sozune benzedi bence hemde ben sadece fikrimi belirttim savunmadim fikrimi deTürkiye isminin anlamı .. Türk'ün devleti .. Türklere ait olan devlet anlamındadır .
Zaten .. Muhafazakarlar ; kökten dinciler ; şeriatçılar ... bunu istemektedir . Yeni yönetim biçimi olarak mutlak şeriat ve ülkenin isminin değişmesi .
Ama madem bu kadar aklınıza yattı ?
Neden Afganistan ve Pakistan'da ki yerleri düşünmüyoruz ?
Bangladeş gibi yerleri .. Çünkü kısa vadede çıkarımıza uygun gelen cebimizi dolduran ya da bize erzak aş yemek besin sağlayan .. bu tip popüler ve tribal girişimler .. Eğer ki bizim girişimlerimiz dolayısıyla .. bu başarılı olursa .
Bu sefer de bu ülkelerin insanları gibi kaçaçacak delik arayacağız .
Gelişmişlere kapağı atan ne ala , Oradan devam eder .. Nasıl olsa hristiyan ülkesine şeriat mı gelecek diye ..
Ama ya atamaz da sap gibi kalırsan ?
İşte o zaman ağla sızla sürekli .
Örnek .. İngiltere Fransa Almanya Kanada vatandaşlığından çıkarılan .. İşid'e Suriye'ye giden Arap çocukları gençleri .. Dünya kamu oyunda SECOND CHANCE diye bir akım başlatmış .. Sürekli ağlamaktadırlar bizi geri alın bizi geri alın diye .
Buna karşılık vatandaşlığını tamamen silen Fransa kanada ingiltere gibi ülkeler de kendilerine şunu demektedir .
Seni niye geri alalım işte deli gibi savunuyordun .. ne oldu ?
Hemen örnek bir video