Devlet anayasası değiştirmek

Reis ne alaka anlamadım.Ha pp den dolayı mı diyorsun :) Heralde kudurduğun için bunları diyorsun.İsmail Hakkı Karadayı o zamanlar fetönün farkına varmıştı.Gerçi sen zamanında Fetöye hocaefendi de demişsindir ama neyse...
Alıntıyı görüntüle
Post automatically merged:

Alıntıyı görüntüle
Siz İslamcılar soldaki adamdan çok korkarsınız,özellikle Hizbullahçı falan isen

Evet kudurdum :D Bu adamdan korkacak mıyım şimdi ? :D

Şimdi bu fetullah denilen hizmetçikler hani şu .. Badem bıyıklılar .. Ne alaka konuyla ?

Biz diyoruz ki .. Tarih boyunca .. Türk devletleri .. İslamiyet sonrası kurulan .. İrtica dolayısıyla yıkılmışlardır .

İrtica ile başa çıkan ve onu yok eden Türk devletleri .. döneminin en büyük ekonomisine ve ordusuna kavuşmuştur diyoruz .

Bu hususta .. Mısır ' da kurulan ve Çerkezler tarafından yıkılan .. Nil'de ki bir ada da ikamet eden Bahrileri .. Bahr'el Nil ..

Bahri memlüklerinin kurduğu Türkiye devletinden bahsedip .. İlk hükümdarlarının bir kadın olduğundan .. Abbasilerin alay ettiğinden ve sonunda sığındıklarından falan bahsediyoruz .

Sen de yok bu adamdan korkuyorsun Hizbullahçı Fetöcü falan diyorsun .

Ne yani şimdi .. Atatürk'ün yolundan giden her genç Hizbullahçı fetöcü mü oluyor :D

cumhuriyette kaliriz ya da turkiyenin ismini degistirirler
Bence Türkiye isminin değişmesi bize hiç bir şey katmaz sadece yönetim biçimi aslında burada sadece tartışıyoruz. Gidip en zengin ülkelere baksan hepsi monarşi ile yönetiliyor. Mesela İngiltere, Galler, İskoçya, İrlanda, İzlanda, Japonya, Danimarka, Avusturya, İspanya, Arabistan, BAE... daha bir sürü sayarım.. Hepsinin ekonomik ve yaşantı bakımından ne kadar gelişmiş olduklarını görürsün.

Bence Türkiye isminin değişmesi bize hiç bir şey katmaz sadece yönetim biçimi aslında burada sadece tartışıyoruz. Gidip en zengin ülkelere baksan hepsi monarşi ile yönetiliyor. Mesela İngiltere, Galler, İskoçya, İrlanda, İzlanda, Japonya, Danimarka, Avusturya, İspanya, Arabistan, BAE... daha bir sürü sayarım.. Hepsinin ekonomik ve yaşantı bakımından ne kadar gelişmiş olduklarını görürsün.

İsviçre'nin yönetimi farklı lakin .. Onlar kendi yönetim biçimlerini kullanıyorlar . Onlar kendi yönetim biçimlerini yapmışlar onu kullanıyorlar .

Gayette ciddiyim demokrasi uygulanması çok zor bir yönetim biçimi. Üstte saydığım ülkelere gidersen hak verirsin.

Demokrasi sorunlu ve sakat .. bir yönetim biçimi ..
Sokrates bile zehirlenmiştir .. yani .. O bile demokrasi sorunlu demiştir .

Eğer Demokrasinin sorunlu ve sakat tamamen yanlış bir yönetim biçimi olduğunu anlatmak istiyorsanız ..

Önce Zooloji Psikoloji .. Biyoloji .. İnsansılar ( İnsansılardan kasıt İnsan , Şempanze , orangutan , goril gibi .. ) .. sosyoloji bunlarla zaten kesin olarak ispat edilen bir şeydir .. Demokrasi evet uygulanamaz bir yönetim biçimidir .

Popülizm .. Seçkincilik .. Alfa Beta omega .. İrade sorunu .. bilgisizlerin ve cahillerin çok çabuk zoolojik olarak örgütlenmesi ..

tabi bunları da anlatabilmek için .. Muhatabınız kişinin .. standart bir donanıma sahip olması gerekiyor .

Yani temel bilime vakıf olması gerekiyor .

Araburkiye yaparlar Allah korusun
😃😃 Her an degisebilir adres

Ben zaten turkiye ismi degisip yonetim bicimi degisir dedim.

😃😃 Her an degisebilir adres

Ben zaten turkiye ismi degisip yonetim bicimi degisir dedim.

Türkiye isminin anlamı .. Türk'ün devleti .. Türklere ait olan devlet anlamındadır .

Zaten .. Muhafazakarlar ; kökten dinciler ; şeriatçılar ... bunu istemektedir . Yeni yönetim biçimi olarak mutlak şeriat ve ülkenin isminin değişmesi .

Ama madem bu kadar aklınıza yattı ?

Neden Afganistan ve Pakistan'da ki yerleri düşünmüyoruz ?

Bangladeş gibi yerleri .. Çünkü kısa vadede çıkarımıza uygun gelen cebimizi dolduran ya da bize erzak aş yemek besin sağlayan .. bu tip popüler ve tribal girişimler .. Eğer ki bizim girişimlerimiz dolayısıyla .. bu başarılı olursa .

Bu sefer de bu ülkelerin insanları gibi kaçaçacak delik arayacağız .

Gelişmişlere kapağı atan ne ala , Oradan devam eder .. Nasıl olsa hristiyan ülkesine şeriat mı gelecek diye ..

Ama ya atamaz da sap gibi kalırsan ?

İşte o zaman ağla sızla sürekli .

Örnek .. İngiltere Fransa Almanya Kanada vatandaşlığından çıkarılan .. İşid'e Suriye'ye giden Arap çocukları gençleri .. Dünya kamu oyunda SECOND CHANCE diye bir akım başlatmış .. Sürekli ağlamaktadırlar bizi geri alın bizi geri alın diye .

Buna karşılık vatandaşlığını tamamen silen Fransa kanada ingiltere gibi ülkeler de kendilerine şunu demektedir .

Seni niye geri alalım işte deli gibi savunuyordun .. ne oldu ?

Hemen örnek bir video

Türkiye isminin anlamı .. Türk'ün devleti .. Türklere ait olan devlet anlamındadır .

Zaten .. Muhafazakarlar ; kökten dinciler ; şeriatçılar ... bunu istemektedir . Yeni yönetim biçimi olarak mutlak şeriat ve ülkenin isminin değişmesi .

Ama madem bu kadar aklınıza yattı ?

Neden Afganistan ve Pakistan'da ki yerleri düşünmüyoruz ?

Bangladeş gibi yerleri .. Çünkü kısa vadede çıkarımıza uygun gelen cebimizi dolduran ya da bize erzak aş yemek besin sağlayan .. bu tip popüler ve tribal girişimler .. Eğer ki bizim girişimlerimiz dolayısıyla .. bu başarılı olursa .

Bu sefer de bu ülkelerin insanları gibi kaçaçacak delik arayacağız .

Gelişmişlere kapağı atan ne ala , Oradan devam eder .. Nasıl olsa hristiyan ülkesine şeriat mı gelecek diye ..

Ama ya atamaz da sap gibi kalırsan ?

İşte o zaman ağla sızla sürekli .

Örnek .. İngiltere Fransa Almanya Kanada vatandaşlığından çıkarılan .. İşid'e Suriye'ye giden Arap çocukları gençleri .. Dünya kamu oyunda SECOND CHANCE diye bir akım başlatmış .. Sürekli ağlamaktadırlar bizi geri alın bizi geri alın diye .

Buna karşılık vatandaşlığını tamamen silen Fransa kanada ingiltere gibi ülkeler de kendilerine şunu demektedir .

Seni niye geri alalım işte deli gibi savunuyordun .. ne oldu ?

Hemen örnek bir video

Ataturkun sozune bakarak ne mutlu turkum diyene sozune benzedi bence hemde ben sadece fikrimi belirttim savunmadim fikrimi de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,186
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri