Neler Yeni

❗️Devlet İle İktidarı Aynı Sananlar Ve Polis Nefreti - Kutsallaştırma Sorunu❗️

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
...

Shix2x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Kadir Çelik
devlet31ci postal yalamalarının babaları da 12 sene önce gezide fetocu polisleri yalıyordu. babadan oğula nesil bunlar. bakalım yıllar sonra burdaki polisler nasıl anılacak

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
okr
Dostum Yazdıklarıma Rağmen O Kadar Zaten Böyle Diyorsan Sana bir şey Demiyorum Hala İktidarı İlahlaştırmaya Halkı Terörist Görmeye Devam Et
edecem merak etme gidipte kürtlerin apoyu destekleyişini nevruzu kutlayışını tebrik eden özgür özelin partisinden değilim iyi ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ancak burada iki uç nokta var: Bir yanda polise gereksiz nefret duyanlar, diğer yanda ise "Polise el kalkmaz!", "Polis ne yaparsa haklıdır!" diyerek her koşulda savunanlar. Oysa polis hatasız veya dokunulmaz bir yapı değildir, aynı zamanda nefret edilmesi gereken bir taraf da değildir. Sonuçta polis de bir kamu görevlisidir ve emirleri yerine getirir. Doğruyu ve yanlışı ayırt etmek için nefaneti de yüceltmeyi de bir kenara bırakıp, olaylara mantıklı bakmak gerekir.

Tabii ki eylemler de usulüne uygun yapılmalıdır. Polisin üstüne yürümek yerine, pankart açıp barışçıl bir şekilde slogan atarak protesto edilirse, polislerin şiddet kullanmak için bir sebebi olmaz. Sonuçta, onların da görevi orada düzeni sağlamak. Ancak bir saldırı gerçekleşirse, karşılık verirler. Bu yüzden, her şey usulüne uygun yapıldığı sürece bir sorun çıkmaz

Yazımın Bu Kısmında Zaten Sana Gereken Cevabı Vermişim Ama ya Tam Okumadın Yada Diğerleri Gibi Polisleri Ayrı Bir Bağımsız Otorite Gibi Yorumluyorsun Bu Düşüncen Çok Yanlış

Ayrıca Yazıda Bahsettiğim Bu Hakkı Tanıyan Devlete Ve O Hakkı Tanıyan İnsanlara Terörist Diyemezsin Halk Devlettir Halk'a Terörist Demek Devlete Demekten Farksızdır Ayrıca Zaten Senin Düşüncene Bakarsak Apo'yu Meclise Çağıranlar Mektubunu Yayınlayanlar Sorun Değil Ama Peretosto Yapanları Terörist Olarak Nitelendiriyorsun Biraz Düzgün Düşün Devlet Aklı Felan Kafasındanda Çık Olayların Gerçek Yüzünün Farkına Var
polisleri savunmam neden bu kadar zoruna gitti kardeş? ben apoyu meclise çağıranlara iyi adam mı diyorum zannediyorsun ama herhangi bir polise zarar veren bir kişi teroristtir bu kadar basit.

eneskaya6

80+ Silver
Bahsettiğin çoğu şey eskidendi. Devlet benim gözümde TSK’dır onun dışında kalan çoğu sey akp de makam yapmış adamların sözleri ile yönetiliyor. Oraya gelen polislerde onların emirleriyle geliyor sorgulayan savcıda öyle sorguluyor yargılayan hakimde ona göre yargılıyor. Eskiden bunlara da devlet diyorduk ama eridi gitti. Jandarma da dahildi buna ama onu da kendilerine bağladılar o günden sonra ufak ufak bitti.
Devlet ile hükümet ayrı muhabbeti çok uzadı ve etkisi bitti artık. Savcı olabilmen icin ya da olduktan sonra orada durabilmen için yine o adamların sözünü dinlemek zorundasın.

Emniyet müdürü mü oldun 1 kere tersles artık değilsin devlet bu değildi, devlet işine geleni yapıp işine gelmediğinde o görevde ki adamı gönderen değildi. Bireysel cıkarlar icin değil ülkenin cıkarları için uğrasan kurumlar devlettir bunu da şuan sadece TSK yapıyor

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Alperen Yılmaz
devlet ve hükümet ayrı diyen eşşekler tügvadan haberiniz var mı acaba?
Tek adam diyorlar ama devlet hükümet ayrışmış öyle mi ? Bu ampulcüyü başa getirdikten sonra devlet hükümet birleşmek zorunda kaldı . Devlet halktır ama halk köle ise devlet diye bir şey kalmaz

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Alperen Yılmaz
dogruysa hic sasirmam... bayagi rahatsiz edici bir hale evriliyor artik
Bunlar polisliği torpille alan veya şansa bala sınavda tutturan kişiler güya yukardan emir gelmiş size kimse emir vermedi siz polis olmak istemediniz ve cahilsiniz işte bu yüzden halka chp li diye saldırıyorsunuz yoksa gerçekten polis olanlar için ben şehit olurum polisime canım feda

her boku bilirler sonra aç kaldık diye ağlarlar
Aç kalsaydık da adalet görseydik güzel bir eğitim görseydik gençliğimin hayallerini mahvettiler ben siber güvenlik okuyacaktım şimdi babamın dükkanında bilgisayarcı oldum

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,671
İsim
Cengiz
edecem merak etme gidipte kürtlerin apoyu destekleyişini nevruzu kutlayışını tebrik eden özgür özelin partisinden değilim iyi ki

polisleri savunmam neden bu kadar zoruna gitti kardeş? ben apoyu meclise çağıranlara iyi adam mı diyorum zannediyorsun ama herhangi bir polise zarar veren bir kişi teroristtir bu kadar basit.
Peki Dostum Sen Nasıl Görüyorsan Öyle Olsun Kendim Polis Adayı Hedefi Olan Birisiyim Düşüncelerim Böyle Bende Zaten Özgür Özelin Destekleyen Birisi Değilim Zaten Yazınında En Altında Bahsettim Ama İster Kabul Et Yada Etme Halk Terörist Değildir Protesto Hakkını Kullanan İnsanlar Terörist Değildir Polise Saldıranlar Olabilir Ama Sen Genelleme İçinde Bütün Halk'a Terörist Diyemezsin Yolda Yürüyen Rasgele İnsanlara Saldıran Polislere'de O Zaman Eleştiri Yapacaksın Polisler Allah Olmuş Ne Yapsalar Haklı Tavrı Takınıp Halk'a Protesto Hakkı Tanıyan Devletin Hakkını Kullanan Halk'a da Terörist Diyemezsin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom