Devlet Lisesi mi Özel Lise mi

Annem diyor ki pişman olursun devlette yapamazsın. Anlamadım gitti ben bu kadını.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Paranın karşılığını alamıyorum işte üstte yazdığımı dikkatli oku
üniversite sınava girince anlarsın o malum yerden mezun olanlar neden üst listede olduklarını :peepo2:

özel okullarda genelde baba parası yiyen bebeler oluyor. Üniversite hayalleri olmadığından okulu pek takmıyorlar. Öğretmenler de dediğin gibi çoğunda ilgisiz oluyor devlet lisesine gitmeni tavsiye ederim en azından daha disiplinli olur.

Kanka sevmediğim insanlarla aynı yerde bulunmak benim modumu ve psikolojimi etkiliyor ve her şeyin üstüne ben bunlara katlanamam.

Oraya vereceğim para ile dershaneye veya online eğitim paketine kayıt olurum daha iyi zaten adam gibi ders anlattıkları da yok.
Dershaneye gidiceksen önermem. Hem okul hem dershane canın çıkar ben son sene özele geçmiştim, dershane tarzıydı benim okulum ve baya faydasını gördüm hemde normal okulun saçma sapan dersleriyle uğraşmak zorunda kalmadım. Başka özel okulları araştır o zaman daha iyi bir okula geç.

Başka bir özel liseye geç ama geçmeden önce araştır.

Dershaneye gidiceksen önermem. Hem okul hem dershane canın çıkar ben son sene özele geçmiştim, dershane tarzıydı benim okulum ve baya faydasını gördüm hemde normal okulun saçma sapan dersleriyle uğraşmak zorunda kalmadım. Başka özel okulları araştır o zaman daha iyi bir okula geç.
Planım önlene bir eğitim modülü alıp evde çalışmak zaten ben TYT’ yi kendi başıma hallettim ve şuna 90 netlerdeyim. Seneye 11. Sınıf olucam ve inşallah AYT’ yi de öyle halleşeceğim. Aklımda puan yayınlarının AYT sayısal modülünü almak var…

Başka bir özel liseye geç ama geçmeden önce araştır.
Olsa geçicem de çok pahalı, 25K dan aşağı almıyorlar yüzdelerimin iyi olmasına rağmen

Planım önlene bir eğitim modülü alıp evde çalışmak zaten ben TYT’ yi kendi başıma hallettim ve şuna 90 netlerdeyim. Seneye 11. Sınıf olucam ve inşallah AYT’ yi de öyle halleşeceğim. Aklımda puan yayınlarının AYT sayısal modülünü almak var…

Olsa geçicem de çok pahalı, 25K dan aşağı almıyorlar yüzdelerimin iyi olmasına rağmen
Yüzdelik*

Her lise aynı değildir iyi de olabilir kötü de devlet özel fark etmez.
Özel lisenin artılarından biri
+Çalışmaya gerek yok

Geri