Ahmet Sevinç
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,675
hocam hangi firma olduğunu anlamadım bahçesizşehirr miHangi firmayı kast ettiğimi anlamışsınızdır umarım.
hocam hangi firma olduğunu anlamadım bahçesizşehirr miHangi firmayı kast ettiğimi anlamışsınızdır umarım.
Sanırım çeyrek final yarı final ve tam...hocam hangi firma olduğunu anlamadım bahçesizşehirr mi
üniversite sınava girince anlarsın o malum yerden mezun olanlar neden üst listede olduklarınıAnnem diyor ki pişman olursun devlette yapamazsın. Anlamadım gitti ben bu kadını.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Paranın karşılığını alamıyorum işte üstte yazdığımı dikkatli oku
Dershaneye gidiceksen önermem. Hem okul hem dershane canın çıkar ben son sene özele geçmiştim, dershane tarzıydı benim okulum ve baya faydasını gördüm hemde normal okulun saçma sapan dersleriyle uğraşmak zorunda kalmadım. Başka özel okulları araştır o zaman daha iyi bir okula geç.Kanka sevmediğim insanlarla aynı yerde bulunmak benim modumu ve psikolojimi etkiliyor ve her şeyin üstüne ben bunlara katlanamam.
Oraya vereceğim para ile dershaneye veya online eğitim paketine kayıt olurum daha iyi zaten adam gibi ders anlattıkları da yok.
Aynen öyleSanırım çeyrek final yarı final ve tam...
Kanka obp’ yi diyorsan benim zaten yazılı notlarım iyi. Zaten gelen sene 11. Sınıfım sözel derslerin yazılılarına girmeyeceğim o yüzden kafam rahat.üniversite sınava girince anlarsın o malum yerden mezun olanlar neden üst listede olduklarını![]()
Planım önlene bir eğitim modülü alıp evde çalışmak zaten ben TYT’ yi kendi başıma hallettim ve şuna 90 netlerdeyim. Seneye 11. Sınıf olucam ve inşallah AYT’ yi de öyle halleşeceğim. Aklımda puan yayınlarının AYT sayısal modülünü almak var…Dershaneye gidiceksen önermem. Hem okul hem dershane canın çıkar ben son sene özele geçmiştim, dershane tarzıydı benim okulum ve baya faydasını gördüm hemde normal okulun saçma sapan dersleriyle uğraşmak zorunda kalmadım. Başka özel okulları araştır o zaman daha iyi bir okula geç.
Olsa geçicem de çok pahalı, 25K dan aşağı almıyorlar yüzdelerimin iyi olmasına rağmenBaşka bir özel liseye geç ama geçmeden önce araştır.
Yüzdelik*Planım önlene bir eğitim modülü alıp evde çalışmak zaten ben TYT’ yi kendi başıma hallettim ve şuna 90 netlerdeyim. Seneye 11. Sınıf olucam ve inşallah AYT’ yi de öyle halleşeceğim. Aklımda puan yayınlarının AYT sayısal modülünü almak var…
Olsa geçicem de çok pahalı, 25K dan aşağı almıyorlar yüzdelerimin iyi olmasına rağmen