DEY Elektronik hepsiburada

Hepsiburada büyük bir firma hocam. Alırsanız sıkıntı olmaz. Zaten 29 ürün satıyor

Sipariş verdin mi?
Kusura bakma işim gereği dönüş yapamadım 1 haftadır evde değilim. Evet sipariş verdim sorunsuz bir şekilde elime ulaştı hatta X kargosuyla ilgili ufak bi sıkıntı yaşadım, alakaları olmamasına rağmen yardımcı oldular sağolsunlar.

Merhaba dey elektronik ile ilgili bir sıkıntınız oldu mu acaba aldıysanız?

selamlar. dey elektronik adlı firma ciddi anlamda art niyetliler. geçtiğimiz bayramın arefesinde n11.com üzerinden bir anakart sipariş ettim. daha saonra bayramın 2.günü siparişi iptal ettim. iptal talebim ürünün kargolanmış olduğu gerekçesiyle reddedildi.(bayram günü kargo şirketleri kapalı ) Bir yanlışlık olabileceğini düşünerek firmaya yine n11.com üzerinden mesaj atarak durum hakkında bilgilendirme yaptım. iade talebi oluşturup gönderebileceğimi söylediler. dediklerini yaptım.paketi hiç açmadan geri yolladım. daha sonra ürünün hasar aldığını ve teknik servise gönderilmesi gerektiğini söyleyerek iade talebimi tekrar reddettiler.bende n11.com müşteri temsilcisini arayarak durumu kendilerine bildirdim. az önce henüz bu yazıyı yazarken Dey elktronik adlı firmadan arandım. tekrar talep oluşturmamı ve ürünü geri yollamamı istediler. birazdan ürünü tekrar kargolacağım ne olacak ne bitecek bilmiyorum.450 tl lik bir ürün. çok bir şey değil fakat, böyle şeyleri önemsemezsek satıcılar bu durumları kullanır hizmt kalitesini düşürürler. 10 tl de olsa hakkınızı arayın.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    218.7 KB · Hit: 272
Aşağıda linkini bıraktığım firmadan hiç alışveriş yapan oldu mu arkadaşlar? B450m s2h siparişi vereceğim.

Hocam merhaba açtığınız bu konuyu görüp sırf yorum yazabilmek için kayıt oldum bu firmadan ne bir şey al ne bir şey ver mümkünse uzak dur yolunu değiştir bir ram aldım 1 ay boyunca telefon görüşmeleriyle vs meşgul ettiklerinden tutun yanlış göndermelerine kadar her şeyi yaşadım 100-200 fazla verin başka bir mağaza tercih edin.

Hocam merhabalar firmanın iletişim bilgilerini hiçbir yerde bulamıyorum nerelerde bulabilirim acaba

Geri