Neler Yeni

Dfs bilgisayar güvenilir mi 9800x3d alacamda

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Amazondan dfs bilgisayardan 9700x tray işlemci almıştım paketlemesine 10 üzerinden 6 bence. İşlemcinin üstünde siyah bazı izler vardı ıslakmendille sildim. Sorunsuz çalışıyor şuan.
Trendyol da kutulu 22 bin civarına buldum

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ali nyx
bende r5 5600 almadan önce araştırmıştım, güvenilir

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Ercüment Ceran
Ben n11'den almıştım satış sonrası destekleri de idare ederdi direkt DFS bilgisayar ile görüşmemi söylediler ve satıcıya soru sormamı istediler.

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Keloğlan 🆚sinek
bende r5 5600 almadan önce araştırmıştım, güvenilir
Orda tray bu fiyata
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben n11'den almıştım satış sonrası destekleri de idare ederdi direkt DFS bilgisayar ile görüşmemi söylediler ve satıcıya soru sormamı istediler.
Trendyol mu n11 mi

Kutulu trendyoldan almak mı tray n11 den almak mı aralarında 1-2 bin var

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Ercüment Ceran
Ben tray şekilde aldım kutulama güzeldi gayet korunaklıydı ve kendileri plastik bir kutuya koymuşlardı ancak arkadaşın da dediği gibi bazı izler vardı. Yaşadığım sorun ve yaklaşık bir buçuk aylık çaba sonucunda esasen yaşadığım iki problem vardı.
1- Bana gönderilen işlemcinin hatalı üretim olması
2- Değişim talebim için kargoya gittiğimde kargo gönderiminin ücretini alıcının karşılaması saçmalığı

Bunlar dışında alışverişimden memnunum şu anda alınabilecek en uygun 5700x 3d işlemciyi alma fırsatını yakaladım.

Alacağın kutunun oyun içi fps e bir katkısı bulunmayacak sonrasında satarken bazı kutu manyakları olsa da. O 1300 liraya ssd yükseltmesi ya da ram takviyesi yapabilirsin. Hem bu aralar kutulu işlemcilerin kutu içeriğine tray işlemci koyduklarına dair Reddit'te birkaç şey okudum, bunu da düşünmek lazım.

Top Bottom