Arda0
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 733
DFS Bilgisayar | Ucuz Bilgisayar Parçaları
Ucuz bilgisayar parçaları satışı sitesidir.
dfs bilgisayar güvenilirburdan amd r5 5600 tray alıcam havale ıle guvenılırmı![]()
Ucuz bilgisayar parçaları satışı sitesidir.www.dfsbilgisayar.com
dfs'den tforce ram işlemci ve bitfenix kasa aldım. güvenilir firma hatta favori satıcılarımdandır. ertesi gün kargo çıkışını yapıyorlar. tek sevmediğim dfs bilgisayarda ne sipariş verirsem vereyim kargo paketini sardıkları balonlu naylon dışı toz içinde geliyorburdan amd r5 5600 tray alıcam havale ıle guvenılırmı![]()
Ucuz bilgisayar parçaları satışı sitesidir.www.dfsbilgisayar.com
hocam isme mi takıldın ya şaka gibisin gerçekten..Ben takip ediyorum fiyatları vs çok iyi 3 kere de alışveriş yaptım ertesi gün sorunsuzca geldi sıfır kapalı kutu şekilde..Açıkcası bence güvenilir düzgün bi firma kesinlikle tavsiye ediyorum.Benimde bir ürün sitelerinde dikkatimi çekti, ismi nedense güven vermedi. Hani oyunlarda sürekli hesap açmaktan nick bulamasınız rastgele tuşlara basarsınız, buda öyle duruyor. dfs nedir hacı ya
Fay teknolojiden al knk. Orasının ismi düzgünBenimde bir ürün sitelerinde dikkatimi çekti, ismi nedense güven vermedi. Hani oyunlarda sürekli hesap açmaktan nick bulamasınız rastgele tuşlara basarsınız, buda öyle duruyor. dfs nedir hacı ya