DFS Bılgısayar guvenılırmı

Evet
Efsane oem rx460 ı satan sitelerden biriydi

burdan amd r5 5600 tray alıcam havale ıle guvenılırmı
dfs'den tforce ram işlemci ve bitfenix kasa aldım. güvenilir firma hatta favori satıcılarımdandır. ertesi gün kargo çıkışını yapıyorlar. tek sevmediğim dfs bilgisayarda ne sipariş verirsem vereyim kargo paketini sardıkları balonlu naylon dışı toz içinde geliyor :D çıkma balonlu naylon mu kullanıyorlar yoksa kargo firması paketi toza bulayıp mı getiriyor anlamadım. :D siparişe herhangi bir şekilde zarar verecek gibi durum olmuyor ama paketi açarken heryer toz oluyor mümkünse evin dışında açın :D

Güvenilir.
Yıllardır kullanıyorum. Birçok sipariş verdim.

Benimde bir ürün sitelerinde dikkatimi çekti, ismi nedense güven vermedi. Hani oyunlarda sürekli hesap açmaktan nick bulamasınız rastgele tuşlara basarsınız, buda öyle duruyor. dfs nedir hacı ya

Benimde bir ürün sitelerinde dikkatimi çekti, ismi nedense güven vermedi. Hani oyunlarda sürekli hesap açmaktan nick bulamasınız rastgele tuşlara basarsınız, buda öyle duruyor. dfs nedir hacı ya
hocam isme mi takıldın ya şaka gibisin gerçekten..Ben takip ediyorum fiyatları vs çok iyi 3 kere de alışveriş yaptım ertesi gün sorunsuzca geldi sıfır kapalı kutu şekilde..Açıkcası bence güvenilir düzgün bi firma kesinlikle tavsiye ediyorum.

Ben de ryzen 5 5600 aldım, çok güzel bir şekilde gönderilmişti, sıkıntı da yok şu an kullanıyorum.

Fay teknolojiden al knk. Orasının ismi düzgün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,140
Üyeler
195,549
Son üye
Smash62
Geri