DFS Bilgisayar'dan işlemci alınır mı?

lpretia

80+
Reaksiyon skoru
42
Arkadaşlar, idefix üzerinden DFS bilgisayarın satmış olduğu işlemciyi alacağım. Normalde DFS bilgisayarı biliyorum, konularda da güvenilir oldugu mevcut ancak son zamanlarda DFS bilgisayarla ilgili kullanılmış işlemci, satış sonrası problemler, ürün aldıktan sonra bozulması gibi konularla çok sık denk geliyorum. Yakın tarihte DFS'den alışveriş yapmış olanlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Ayrıca Idefix kullanıcının yanında duruyor mu iade süreçleri, satış sonrası destek vs.'de?

Kutuda gönderiyorlar işlemciyi. Gayet iyi. Kullanılmış demeleri kutuya koyarken parmak izleri çıkabiliyor kirleniyor doğal olarak. Sağdan soldan bir şeyler değebiliyor. Sıfır gönderiyorlar. Benim izlenimlerim bunlar.

Kutuda gönderiyorlar işlemciyi. Gayet iyi. Kullanılmış demeleri kutuya koyarken parmak izleri çıkabiliyor kirleniyor doğal olarak. Sağdan soldan bir şeyler değebiliyor. Sıfır gönderiyorlar. Benim izlenimlerim bunlar.
siz aldınız mı dfsden işlemci

İşlemci garantisine kendileri bakıyormuş yani distribütör garantili değil. Siz yinede sorun kendilerine. N11 de elmacık var almadım işlemci ama 7500f için distribütör garantili yazmış alınabilir.

ben 5600 aldım paketleme sağlamdı .

Arkadaşıma az önce amazon üzerinden 7600x aldık satıcı dfs bilgisayar diğer bütün online alışveriş sitelerindeki satıcı da dfs bilgisayar zaten. Ben arada Amazon olduğu için çok çekinmeden aldım

cevaplar için teşekkürler. aldım gitti. idefix ile ilk deneyimim oluyor ama hadi hayırlısı

Geri