dfsadfsadfsdfaasdf

Araç gaz yemiyor diye gaza fazla yüklenince silindirlere fazla yakıt püskürtülüp motor boğulmuş olabilir. Araç durup rölanti de ve biraz yüksek devirde yokuş vb. Olmadan çalışınca bu fazla yakıt egzozdan atılmış olabilir. Tahmin bu dediklerim tabi.

Dün Manavgat’tan Antalya’ya gidiyordum arac pek gaz yemiyordu ve gaza bastıkça şırıltı sesi geliyordu sonra durdum bosta gaz verdim bekledim biraz hem ses hem çekiş düzeldi gelirken 3 le zor gittiğim yolda 5 le sıkıntısız gitti sizce neyden kaynaklıdır siz bilirsiniz diye düşünüyorum arac 1-4d4d turbo 90 beygir corolla
Nasıl bir ses hocam? Kayış sesi gibi mi enjektör sesi gibi mi?

Nasıl bir ses hocam? Kayış sesi gibi mi enjektör sesi gibi mi?
Valla enjektör sesine benzemiyor ama enjektör sorunlu fivi kara duman atma çekişten düşme sorunları oluyor bazen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla enjektör sesine benzemiyor ama enjektör sorunlu fivi kara duman atma çekişten düşme sorunları oluyor bazen
Ses sadece gaza bastığımda oluyor du şırlama sesi gibiydi gazdan crkince düzeliyordu

Dün Manavgat’tan Antalya’ya gidiyordum arac pek gaz yemiyordu ve gaza bastıkça şırıltı sesi geliyordu sonra durdum bosta gaz verdim bekledim biraz hem ses hem çekiş düzeldi gelirken 3 le zor gittiğim yolda 5 le sıkıntısız gitti sizce neyden kaynaklıdır siz bilirsiniz diye düşünüyorum arac 1-4d4d turbo 90 beygir corolla
dükkanda çalışırken hatıraladığım kadarıyla aynı sorunlar egr valfinden veya dizel arac düşük devir kullanıldığında partikül filtresi oluyordu
dediklerim tahmini ustaya göstermek lazım tabii ki

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ses sadece gaza bastığımda oluyor du şırlama sesi gibiydi gazdan crkince düzeliyordu
Tam olarak bahsedemem ama şu ses gibi alttan alttan dolduran bir ıslık sesi mi hocam?
Bu turbo hortumlarında vs. delik / kırık / çatlak olduğunda hava kaçırdığı için yaptığı sestir. Aynı zamanda araba çekişten düşer

Tam olarak bahsedemem ama şu ses gibi alttan alttan dolduran bir ıslık sesi mi hocam?
Bu turbo hortumlarında vs. delik / kırık / çatlak olduğunda hava kaçırdığı için yaptığı sestir. Aynı zamanda araba çekişten düşer
Yok tam Böyle degil bir daha olursa video çekerim konuyu hortlatırım

Geri