DGS den kaç ders saydırabilirim?

Reaksiyon skoru
10
Merhaba arkadaşlar, Uçak teknolojisi okuyorum ve ikinci sınıfa yeni geçtim. Bu sene dgs ye girip uçak mühendisliği veya makine mühendisliğine tamamlamak istiyorum. Uçak mühendisliği için İTÜ Gebze Teknik ve Eskişehir Osmangazi var. Bazı yerlerde itü ders saymıyor dedikleri için Eskişehir düşünüyorum tahmini olarak kaçıncı sınıftan başlayabilirim aydınlatırsanız sevinirim.

ingilizceyse hiç saydıramazsın. genel olarak sadece türk dili,tarih vs. sayıyorlar.

Başkası da DGS sordu dgs ile gecilebilen bölümler üni taleplerine göre değişiyor makine mühendisligine gecemeyebilirsib

Merhaba arkadaşlar, Uçak teknolojisi okuyorum ve ikinci sınıfa yeni geçtim. Bu sene dgs ye girip uçak mühendisliği veya makine mühendisliğine tamamlamak istiyorum. Uçak mühendisliği için İTÜ Gebze Teknik ve Eskişehir Osmangazi var. Bazı yerlerde itü ders saymıyor dedikleri için Eskişehir düşünüyorum tahmini olarak kaçıncı sınıftan başlayabilirim aydınlatırsanız sevinirim.
Tünelin ucu güzel bir yere çıkmıyor gelme kardeşim:)

KNk en mantiklisi bildigim kadariyla ayni okuldan devam etmen olacak. Kredilerin vs tutmasi gerekiyor zaten biliyorsundur saydirma yapamazsin ayni degilsr

Geri