silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
RAM çok kötü ya, ama yine de sistem fena değil.Bu sistem hocam. 7699₺’ye satıldı ama tükendi.
RAM çok kötü ya, ama yine de sistem fena değil.Bu sistem hocam. 7699₺’ye satıldı ama tükendi.
Sonradan 100-200 verip değiştirlir hocam.RAM çok kötü ya, ama yine de sistem fena değil.
Md3 u beleş almışızBu sistem hocam. 7699₺’ye satıldı ama tükendi.
evet keşke bende alabilseydim ama stok kalmıyor saniyedeMd3 u beleş almışız
Hayırlı olsunAynı sistemi bende sipariş verebildim. İş yeri için aldım. Umarım işimi görür Corel draw kullanacağım çoğunlukla oyun vs. hiçbir şey yüklemicem.
Tam olarak nesi kötü söyler misin ben çok dikkat etmemiştim ramlere bir tek frekansları düşük geldi banaRAM çok kötü ya, ama yine de sistem fena değil.
bi kötülüğü yok hocam sen aldırma böyle söyleyenleri çift ram alsan daha fazla performans alırdın demek istiyor, fiyat farkıda oluyordu boşver bir kötülüğü yokevet keşke bende alabilseydim ama stok kalmıyor saniyede
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun
Tam olarak nesi kötü söyler misin ben çok dikkat etmemiştim ramlere bir tek frekansları düşük geldi bana
2666MHz hız çok düşük ama sistemdeki anakarttan dolayı bu pek önemli değil.evet keşke bende alabilseydim ama stok kalmıyor saniyede
Hayırlı olsun
Tam olarak nesi kötü söyler misin ben çok dikkat etmemiştim ramlere bir tek frekansları düşük geldi bana
Bilgilendirme için teşekkürler2666MHz hız çok düşük ama sistemdeki anakarttan dolayı bu pek önemli değil.
CL19 o frekansa göre çok çok yüksek bir gecikme.
Ek olarak tek kanal RAM olduğu için 2X8 belleklere göre daha düşük FPS alacaksınız.
halen satışta md3 ile kıyaslayanlara bakmayın. ihtiyacı olanlar alabilir fena fiyat değilGayet güzel bilgisayar şuan satışa kapatılmış galiba hayırlı olsun![]()