Dh hesabım çalındı

Siegfreed

80+
Reaksiyon skoru
37
dh hesabımı birisi çalıp cinsel içerikli paylaşımlar yaparak banlattı biraz araştırdım ve dh de bu şahıs hesap çalıyor banlanana kadar abuk sabuk paylaşımlar yapıyor banlanınca başka hesap çalıyor böyle bir saçmalık nasıl olabilir tüm kullanıcıların bilgileri vs bu adamın elindemi anlamadım nasıl bu kadar basit olabilir yıllardır kullanmıyordum o yüzden pek dikkat etmedim ama sonuçta benim nick ve daha önce alışverişim olduğu kişiler gitti tüm özell mesajlarımdan küfür etmiş alıcılara satıcılara francis j underwood diye paylaşım yapıyor heryerde burda böyle bir konu açmam saçma gelebilir ama o hesaba olan oldu demek istediğim devamlı epostlarını vs kontrol edin şifrelerinizi sürekli değiştirin bu forumda öyle şeyler olmasın böyle dengesiz insanlara yol vermiyelim

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    31.3 KB · Hit: 80
  • 2.webp
    2.webp
    31.6 KB · Hit: 74
  • 3.webp
    3.webp
    162.2 KB · Hit: 70
dh hesabımı birisi çalıp cinsel içerikli paylaşımlar yaparak banlattı biraz araştırdım ve dh de bu şahıs hesap çalıyor banlanana kadar abuk sabuk paylaşımlar yapıyor banlanınca başka hesap çalıyor böyle bir saçmalık nasıl olabilir tüm kullanıcıların bilgileri vs bu adamın elindemi anlamadım nasıl bu kadar basit olabilir yıllardır kullanmıyordum o yüzden pek dikkat etmedim ama sonuçta benim nick ve daha önce alışverişim olduğu kişiler gitti tüm özell mesajlarımdan küfür etmiş alıcılara satıcılara
Belli ki sitenin bir güvenlik açığını buldu. Site ile iletişim kurup bunu bildirin. Sizin elinizden gelebilecek tek şey başka bir sitede yada gmailinizde fln aynı şifreyi kullanıyorsanız hemen değiştirmek.

Belli ki sitenin bir güvenlik açığını buldu. Site ile iletişim kurup bunu bildirin. Sizin elinizden gelebilecek tek şey başka bir sitede yada gmailinizde fln aynı şifreyi kullanıyorsanız hemen değiştirmek.
site ile iletişime geçtim hesap açıkcası umrumda değil sadece hesap kapalı olduğu için küfür ettiği insanlara durumu açıklıyamıyorum ve en azından bazılarından özür de dilemem gerekiyor

Geri