Neler Yeni

DHCP SUNUCUSUNA ERİŞİLEMİYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet eren

Aynı soruna yaşıyorum ve çözümü bulamıyorum kafayı yiyeceğim lütfen biri yardım etsin

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Kabloların hepsini sök modemi fabrika ayarlarına sıfırla modemin gücünü kapat kabloları bağla kurulumu yap.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Kanka nasıl yapacağım yardımcı olma şansın var mı
Modem arayüzüne giriceksin. veya modemin arkasında genelde açma kapama tuşunun solunda veya sağında küçük üstünde reset yazan delik olur. internetin dışardan geldiği kabloyu sök ve bilgisayarına giden kablo varsa sök sadece modeme güç veren kablo kalsın yani. modemin ışıkları komple sönene kadar 10 15 saniye sürer genelde iğne yardımıyla o reset yazılı deliğe iğne ile baskı yap hissedersin zaten modem açma kapama tuşu gibi bir tuş vardır basılı tutman lazım ama bas çek yapma iğneyi ileri geri ittirme. sonra çektiğin bilgisayar kablosunu ve dışarıdan gelen internet kablosunu geri tak Türknetten sana verilen id şifre ile tekrar kurulum yap bu kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok kanka düzelmiyor
Modem arayüzüne giriceksin. veya modemin arkasında genelde açma kapama tuşunun solunda veya sağında küçük üstünde reset yazan delik olur. internetin dışardan geldiği kabloyu sök ve bilgisayarına giden kablo varsa sök sadece modeme güç veren kablo kalsın yani. modemin ışıkları komple sönene kadar 10 15 saniye sürer genelde iğne yardımıyla o reset yazılı deliğe iğne ile baskı yap hissedersin zaten modem açma kapama tuşu gibi bir tuş vardır basılı tutman lazım ama bas çek yapma iğneyi ileri geri ittirme. sonra çektiğin bilgisayar kablosunu ve dışarıdan gelen internet kablosunu geri tak Türknetten sana verilen id şifre ile tekrar kurulum yap bu kadar.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Yok kanka düzelmiyor
Modem arayüzünden 192.168.1.1 den bahsediyorum orada yerel ağ seçeneğinden DHCP sunucusu bölümünü bulup onu etkinleştirilsin mi hayır işaretleyip kaydet ( ayarları kaydetmeyi unutma ip leri vs ) yeniden başlat modemi. Sonra tekrar etkinleştir yeniden başlat modemi bakalım düzelecek mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,842
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom