Diablo 4 Yeni Açık Beta Detayları

OyunLog

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhabalar,

Öncelikle hayırlı bayramlar.. :) Mayıs ayında gelecek yeni açık beta detayları hakkında bir video yayınlandı.

1100₺ çok gibi geliyor. Ps5 den almak istiyorum beni 1 yıl idare eder mi? Daha önce diablo oynamadım fakat tepe kamerasından oynanan oyunları çok seviyorum. Ortalama bir İngilizce ile zevk alabilir miyim? Değer mi?

1100₺ çok gibi geliyor. Ps5 den almak istiyorum beni 1 yıl idare eder mi? Daha önce diablo oynamadım fakat tepe kamerasından oynanan oyunları çok seviyorum. Ortalama bir İngilizce ile zevk alabilir miyim? Değer mi?
Daha önce bu türe benzer bir oyun oynamadıysan çabuk sıkılman olası... En azından önceki oyunlar hakkında kısa bir araştırma yapmalısın.İngilizce konusunda ise düşünmene gerek yok diyebilirim.

Öncelikle konsol oynanışı baya tatminkar. Youtube kanalımda ps4 kolu ile son oynadığım Druid videosu sana fikir verebilir.
İngilizce konusunda @johan yazmış bir sıkıntı yok. Çünkü tekrar ve tekrar oynadıktan sonra hikayeyi ezbeliyorsun. :)
Fiyat konusu ise şöyle dersek daha tatminkar olabilir. Oyuna 3 ayda bir hikaye güncellemesi geleceği ve sürekli güncel tutulacağı beyan edildi. Kaldı ki Diablo 3 hala oyanıyor ve hala günceleme geliyor. Yani 10 yıllık bir oyun alacağını düşünebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,245
Üyeler
192,662
Son üye
LURKE66000
Geri