eyvallah hocam sey sorucam sizdede yay sesi varmi benim tuslardan biraz yay sesi geliyo
H.o bakalim
neye gore bunu soyluyorsunBu klavyeyi almak yerine gidip rk61 triple mode alın
Özelliklerine ve kalitesine göreneye gore bunu soyluyorsun
Duymadim yay sesi hangi tuşlardan geliyoreyvallah hocam sey sorucam sizdede yay sesi varmi benim tuslardan biraz yay sesi geliyo
Gateron switch kadar iyi değil royal kludge yerine dierya çok daha mqntikli her taraftanÖzelliklerine ve kalitesine göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
Royal Kludge zaten bilinen bir marka artı olarak optik klavyeye bu kadar para bayilmak saçma geliyor rk61 varken artı olarak rk61 triple mode hem Bluetooth hem 2.4 GHz destekliyor
Ve rgb değilBu klavyeyi almak yerine gidip rk61 triple mode alın
space haric diger tuslardan geliyorDuymadim yay sesi hangi tuşlardan geliyor
Gateron switch kadar iyi değil royal kludge yerine dierya çok daha mqntikli her taraftan
Klasik türk milleti ya ürün kendin de var diye firma sahibi gibi öve öve bitiremiyor ahahaha kağıt üzerinde de kalite olarak da rk61 daha kaliteli yapacak bir şey yok hocamDuymadim yay sesi hangi tuşlardan geliyor
Gateron switch kadar iyi değil royal kludge yerine dierya çok daha mqntikli her taraftan
Rk61 RGB modelinden bahsediyorumKlasik türk milleti ya ürün kendi de var diye firma sahibi gibi öve öve bitiremiyor ahahaha kağıt üzerinde de kalite olarak da rk61 daha kaliteli yapacak bir şey yok hocam
Bende gelmiyo bi bakayim forumlaraspace haric diger tuslardan geliyor
Triple modelinden bahsetmiş olsun kardeşim ve o kağıtı göster bizde bakalım.Klasik türk milleti ya ürün kendin de var diye firma sahibi gibi öve öve bitiremiyor ahahaha kağıt üzerinde de kalite olarak da rk61 daha kaliteli yapacak bir şey yok hocam
Rk61 RGB modelinden bahsediyorum
tamam stok keycap zaten ABS olsa da pbt olsa da aradaki farkı anlayamayacksin adam gitmiş klavyeye 1k vermiş 20 dolar vs falan da pahalı değil https://tr-m.banggood.com/Royal-Klu...ds=search&act_poa=POA9512134&cur_warehouse=CNPbt keycaps değil ve yurtdişinda dk61e dan 20 dolar yakin pahali
Bende gelmiyo bi bakayim forumlara
Senin harbiden kafanda sıkıntı var ya çok konuşma hadi dieryani kullan kardeşim benimPbt keycaps değil ve yurtdişinda dk61e dan 20 dolar yakin pahali
Bende gelmiyo bi bakayim forumlara
Triple modelinden bahsetmiş olsun kardeşim ve o kağıtı göster bizde bakalım.
Bekliyorum kardeşim at bizde izleyek
Sırf bluetothu var diye öve öve bitmediniz hahha
Dk61e sık sık kampanyaya giriyor ve 29-35 dolar oluyor ben 19 dolara aldim ve aradaki fark bellitamam stok keycap zaten ABS olsa da pbt olsa da aradaki farkı anlayamayacksin adam gitmiş klavyeye 1k vermiş 20 dolar vs falan da pahalı değil https://tr-m.banggood.com/Royal-Klu...ds=search&act_poa=POA9512134&cur_warehouse=CN
Senin o yarrak kafani sikerkm bana bak çoçuk delirtme beni yavşak seni domaltip ******* burda ahlakin olsun *** kurusutamam stok keycap zaten ABS olsa da pbt olsa da aradaki farkı anlayamayacksin adam gitmiş klavyeye 1k vermiş 20 dolar vs falan da pahalı değil https://tr-m.banggood.com/Royal-Klu...ds=search&act_poa=POA9512134&cur_warehouse=CN
Senin harbiden kafanda sıkıntı var ya çok konuşma hadi dieryani kullan kardeşim beni
Ahaha 12 veya 13 yasinda misin ?Dk61e sık sık kampanyaya giriyor ve 29-35 dolar oluyor ben 19 dolara aldim ve aradaki fark belli
Senin o yarrak kafani sikerkm bana bak çoçuk delirtme beni yavşak seni domaltip ******* burda ahlakin olsun *** kurusu