federalper
80+ Silver
Niye bu kadar kudurdun ki çok para verip kötü bir klavye aldığın için mi18 yaşım var geç özele
Niye bu kadar kudurdun ki çok para verip kötü bir klavye aldığın için mi18 yaşım var geç özele
bir kaç kere daha küfür etsene direkt perma atsinlar sanaAhlakın olmadığı için amcık kurusu ******* seni adam ol
Umrumdamı sence? Senin gibi piçi sövmemek imkansızbir kaç kere daha küfür etsene direkt perma atsinlar sana
Mı ayrı olacak.Umrumdamı sence? Senin gibi piçi sövmemek imkansız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beni banlıyacağına insanları test ederek alsınlar foruma bilmeden konuşma ahlaksız konuşma yapanları test etsinler böyle piçlere küfredenleri banlamak yerine
Keşke foruma insanları test ederek alsalar da senin gibi ağzı bozuklar girmeseUmrumdamı sence? Senin gibi piçi sövmemek imkansız
Beni banlıyacağına insanları test ederek alsınlar foruma bilmeden konuşma ahlaksız konuşma yapanları test etsinler böyle piçlere küfredenleri banlamak yerine
Bilgilendirmedin boş bilgi verdin dierya dk61e daha ucuz pbt keycaps daha iyi switchlere ve daha iyi yazilima sahip en azindan rkdan kullanmadigin bişiye yorum yapma her ikisinide test ettim neyse senin gibilerle muhattap olunmaz rk61 i bende tavsiye ediyoeum ama açık ara hem ucuz olmasindan hem bazi yonlerinde iyi rkdan.Mı ayrı olacak.
Ahlaksız konuşmadım insanları bu bütçeye daha iyi bir klavyeye sahip olabilecekleri hakkında bilgilendirdim.
Boş boş konuşup ahlaksız konuşmak üstünede bana laf atman çok komikMı ayrı olacak.
Ahlaksız konuşmadım insanları bu bütçeye daha iyi bir klavyeye sahip olabilecekleri hakkında bilgilendirdim.
Keşke foruma insanları test ederek alsalar da senin gibi ağzı bozuklar girmese
RK61 kullandım dostum bütün gk61 ve benzeri klavyeleri de kullandım. Ona nazaran bir yorum yaptım bende zatenBilgilendirmedin boş bilgi verdin dierya dk61e daha ucuz pbt keycaps daha iyi switchlere ve daha iyi yazilima sahip en azindan rkdan kullanmadigin bişiye yorum yapma her ikisinide test ettim neyse senin gibilerle muhattap olunmaz rk61 i bende tavsiye ediyoeum ama açık ara hem ucuz olmasindan hem bazi yonlerinde iyi rkdan.
Bütün GK61 ve sonu 61 ile biten çoğu klavyenin kalitesi aynı zaten sadece isimleri değiştirip satışa sunuyorlar epomaker sk61 hk gaming gk61 gibi gibiDierya dk61e kullandınmı????
Dierya'nın kemove markası ile uzaktan ve yakından alakası yok dostum nerden geldi o bilgi sana hem bilgisizsin hem de bir yerlerinden uyduruyorsunDierya kemove sayılır ve kemove çok populer kalitesi ve s dieryada aynı seviyyede ve populer ürün o kağıtı göster bakalım dieryadan iyi olduğu
Type csinde bile fark var keycapslari pbt switchleri gateron gateron yellowuda var satışta hemde daha ucuz rk61 den.Bütün GK61 ve sonu 61 ile biten çoğu klavyenin kalitesi aynı zaten sadece isimleri değiştirip satışa sunuyorlar epomaker sk61 hk gaming gk61 gibi gibi