Neler Yeni

Öneri Dierya DK61E klavye inceleme / Gateron switch Hot swap

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

panizher

80+ Silver
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

panizher

80+ Silver
bir kaç kere daha küfür etsene direkt perma atsinlar sana
Umrumdamı sence? Senin gibi piçi sövmemek imkansız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beni banlıyacağına insanları test ederek alsınlar foruma bilmeden konuşma ahlaksız konuşma yapanları test etsinler böyle piçlere küfredenleri banlamak yerine

federalper

80+ Silver

Beni banlıyacağına insanları test ederek alsınlar foruma bilmeden konuşma ahlaksız konuşma yapanları test etsinler böyle piçlere küfredenleri banlamak yerine
Mı ayrı olacak.

Ahlaksız konuşmadım insanları bu bütçeye daha iyi bir klavyeye sahip olabilecekleri hakkında bilgilendirdim.

Keşke foruma insanları test ederek alsalar da senin gibi ağzı bozuklar girmese :D

panizher

80+ Silver
Mı ayrı olacak.

Ahlaksız konuşmadım insanları bu bütçeye daha iyi bir klavyeye sahip olabilecekleri hakkında bilgilendirdim.
Bilgilendirmedin boş bilgi verdin dierya dk61e daha ucuz pbt keycaps daha iyi switchlere ve daha iyi yazilima sahip en azindan rkdan kullanmadigin bişiye yorum yapma her ikisinide test ettim neyse senin gibilerle muhattap olunmaz rk61 i bende tavsiye ediyoeum ama açık ara hem ucuz olmasindan hem bazi yonlerinde iyi rkdan.

Mı ayrı olacak.

Keşke foruma insanları test ederek alsalar da senin gibi ağzı bozuklar girmese :D
Boş boş konuşup ahlaksız konuşmak üstünede bana laf atman çok komik

federalper

80+ Silver
Bilgilendirmedin boş bilgi verdin dierya dk61e daha ucuz pbt keycaps daha iyi switchlere ve daha iyi yazilima sahip en azindan rkdan kullanmadigin bişiye yorum yapma her ikisinide test ettim neyse senin gibilerle muhattap olunmaz rk61 i bende tavsiye ediyoeum ama açık ara hem ucuz olmasindan hem bazi yonlerinde iyi rkdan.
RK61 kullandım dostum bütün gk61 ve benzeri klavyeleri de kullandım. Ona nazaran bir yorum yaptım bende zaten

panizher

80+ Silver

panizher

80+ Silver
Dierya kemove sayılır ve kemove çok populer kalitesi ve s dieryada aynı seviyyede ve populer ürün o kağıtı göster bakalım dieryadan iyi olduğu

federalper

80+ Silver
Dierya kemove sayılır ve kemove çok populer kalitesi ve s dieryada aynı seviyyede ve populer ürün o kağıtı göster bakalım dieryadan iyi olduğu
Dierya'nın kemove markası ile uzaktan ve yakından alakası yok dostum nerden geldi o bilgi sana hem bilgisizsin hem de bir yerlerinden uyduruyorsun :D

panizher

80+ Silver
Bütün GK61 ve sonu 61 ile biten çoğu klavyenin kalitesi aynı zaten sadece isimleri değiştirip satışa sunuyorlar epomaker sk61 hk gaming gk61 gibi gibi
Type csinde bile fark var keycapslari pbt switchleri gateron gateron yellowuda var satışta hemde daha ucuz rk61 den.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,489
Üyeler
162,008
Son üye
afterkok
Top Bottom