Bende aynı şekilde ama yellow pahalısen hangisini kullanıyosun ben red yada yellow almayı dusunuyorum
sen yinemi geldin mizar fan boiBu fiyata göre ahım şahım değil bence,mizarları 500tlye satıyorlar hala.
He kanka tamam , kullandinmi hiç?Bu fiyata göre ahım şahım değil bence,mizarları 500tlye satıyorlar hala.
Dierya kaliteli bende 1-2 aydir keşfettim klavyeye hep dokunasim geliyo ya hissiyati çok iyi logitech razer bir çok klavye kullandim ama bu çok iyiBende indirimde 61se modelini 330 liraya aldım içindeki switchler TMKB markasına ait başta noname sanmıştım ama markanın diğer ürünlerini ve altında üretim yapan diğer markaları öğrenince kaliteli bir şey olduğunu anladım malzeme kalitesi çok iyi
Alıntıyı görüntüle
Dostum ben kalitesizdir vs demiyorum 1000TL gibi bir fiyata olması gereken kalitede ahım şahım özellikleri yok.Ben olsam onun yerine mizar alırdım (ki kullanıyorum yellow switch) çok bir farkları olacağını sanmıyorum.He kanka tamam , kullandinmi hiç?
10 dolar kupon kodu var mı? bende yokÖncelikle klavye özelliklerinden bahsedeyim klavye Dierya DK61E ülkemizde tanınmıyor ve incelemesi türkçe yok fiyat olarak çok iyi klavyeler üreten bir firma kaliteli ucuz güzel switchler kullanan bir marka dk61e modelinde gateron switchler bulunuyor red yellow brown blue diye sitesinde
klavye rgb aydınlatması rainbow rgb falan değil full rgb uygulamasıda var makro atana bilen ve renkler kontrol edile bilen ve çok aydın güzel aydınlatması var
ipx sertifikası var yani su geçirmez bir klavye abs değil pbt keycapslara sahip kutu içeriğinde tuş çıkartma aparatı switch çıkartma aparatı type c kullanma kulavuzu ve 2 adet yedek farklı renk switchler çıkıyor çok iyi bir klavye bayadır araştırıyodum ve bugün satın aldım özetle elime geçince daha detaylı eklemeler yapıcam fiyat olarak ise amazon comdan amerika üzerinden aldım normal fiyatı 50 dolar prime üyelikle 40 dolar 10 dolarda artı kuponu var 29.99 dolara denk getirdim amerika üzerinden sizde yaparsanız çok ucuza denk geliyor amazon com trde ise 700tl gibi bir fiyat 100-200 civarıda ithalatçi gümrük fiyatları var 900-1000tl arasına denk geliyor klavye öneririm incelemeleride bırakıyorum
klavye incelemesi
gateron switch ses testleri
Bende blackwidow elite kullanıyorum green swtich baydı brown olduğu için almıştım iyikide almışım çok hoşHe kanka tamam , kullandinmi hiç?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dierya kaliteli bende 1-2 aydir keşfettim klavyeye hep dokunasim geliyo ya hissiyati çok iyi logitech razer bir çok klavye kullandim ama bu çok iyi
Bide üstü var bunu kemove o pahali ama
kalitesiz demiyor musun ? benim bu klavye hakkında açtığım konuya yazdıklarını tekrar oku bakayım daha kendinle çelişiyorsun sen git mizar öv sadece fan boiDostum ben kalitesizdir vs demiyorum 1000TL gibi bir fiyata olması gereken kalitede ahım şahım özellikleri yok.Ben olsam onun yerine mizar alırdım (ki kullanıyorum yellow switch) çok bir farkları olacağını sanmıyorum.
Ben 19dolara aldim şans eseri indirim yaptilar 29dolar 10 dolarda kupon unuttular herhalde kaptim 19 dolara red switch beyaz10 dolar kupon kodu var mı? bende yok
38 dolar diyor ama Tahmini İthalat Ücretleri Depozitosu ve amazon nakliye ücretiyle 68 dolar yapıyo
ben anlamadım bu kadar pahalıysa cherry mx switch alırım daha ucuza daha iyi
1000tlye kaliteli cherry mx yok hatta marka klavye yok diyelim ve gateron switchin cheryyle hiç bi farki yok sadece ben cherry kullaniyorum diyip havali ola bilirsin10 dolar kupon kodu var mı? bende yok
38 dolar diyor ama Tahmini İthalat Ücretleri Depozitosu ve amazon nakliye ücretiyle 68 dolar yapıyo
ben anlamadım bu kadar pahalıysa cherry mx switch alırım daha ucuza daha iyi