Öneri Dierya DK61E klavye inceleme / Gateron switch Hot swap

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

panizher

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
954
Öncelikle klavye özelliklerinden bahsedeyim klavye Dierya DK61E ülkemizde tanınmıyor ve incelemesi türkçe yok fiyat olarak çok iyi klavyeler üreten bir firma kaliteli ucuz güzel switchler kullanan bir marka dk61e modelinde gateron switchler bulunuyor red yellow brown blue diye sitesinde
klavye rgb aydınlatması rainbow rgb falan değil full rgb uygulamasıda var makro atana bilen ve renkler kontrol edile bilen ve çok aydın güzel aydınlatması var
ipx sertifikası var yani su geçirmez bir klavye abs değil pbt keycapslara sahip kutu içeriğinde tuş çıkartma aparatı switch çıkartma aparatı type c kullanma kulavuzu ve 2 adet yedek farklı renk switchler çıkıyor çok iyi bir klavye bayadır araştırıyodum ve bugün satın aldım özetle elime geçince daha detaylı eklemeler yapıcam fiyat olarak ise amazon comdan amerika üzerinden aldım normal fiyatı 50 dolar prime üyelikle 40 dolar 10 dolarda artı kuponu var 29.99 dolara denk getirdim amerika üzerinden sizde yaparsanız çok ucuza denk geliyor amazon com trde ise 700tl gibi bir fiyat 100-200 civarıda ithalatçi gümrük fiyatları var 900-1000tl arasına denk geliyor klavye öneririm incelemeleride bırakıyorum
klavye incelemesi
gateron switch ses testleri

Son düzenleme:
hocam elinize geldimi klavye

hocam elinize geldimi klavye
Geldi şimdi gördüm çok iyi klavye masaya oturuyor bildiğin çok güzel , çok yumuşak basım hissi var yay sesi yok sesleri çok iyi kalitesi gerçekten hele fiyatina çok çok iyi

Geldi şimdi gördüm çok iyi klavye masaya oturuyor bildiğin çok güzel , çok yumuşak basım hissi var yay sesi yok sesleri çok iyi kalitesi gerçekten hele fiyatina çok çok iyi
Hangi switch var

Hangi switch var
Gateron switchler yellow red blue brown black
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cok iyi switchler

Optik gateron

Gateron switchler yellow red blue brown black

Cok iyi switchler

Optik gateron
sen hangisini kullanıyosun ben red yada yellow almayı dusunuyorum

sen hangisini kullanıyosun ben red yada yellow almayı dusunuyorum
Red olanı yellow dahada yumuşak diye biliyorum o yuzden red aldim yellow en iyi gateron sanirsam şuan yellow alsaydim keşke diye düşünmedimde değil

Hayırlı olsun

Hayırlı olsun

Hocam bu arada gatheron sarı switch nasıldır bir arkadaşım custom yapmak istiyor anladığım kadarıyla ben dedim çok kazıklancan nasıl bi switch

Hayırlı olsun

Hocam bu arada gatheron sarı switch nasıldır bir arkadaşım custom yapmak istiyor anladığım kadarıyla ben dedim çok kazıklancan nasıl bi switch
Araştirdim ve çok iyi oldugunu yaziyordu heryerde kaziklanmaz

Araştirdim ve çok iyi oldugunu yaziyordu heryerde kaziklanmaz
Gatheronların sağlam olduğunu duymuştum sarı switchin özelliklerini biliyormusunuz tactile linear mesafe gibi

Screenshot_2022-11-25-14-19-12-388_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2022-11-25-14-19-24-701_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2022-11-25-14-19-30-510_com.miui.gallery.jpg

Klavyeyi alcaklar için

Gatheronların sağlam olduğunu duymuştum sarı switchin özelliklerini biliyormusunuz tactile linear mesafe gibi
Şimdi gateron optikmi g 2 mi hangi gateron switchleri o lazim

Bir çok gateron yellow var hangisini kullanicak arkadaşin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri