Ben bir süredir modül kullanıyorum. Uydu üzerinden çalıştığı için internetten bağımsız, o yüzden maç sırasında takılma pek yaşamadım. Cihazın TV ile uyumluluğu önemli. Bazı eski modellerde kanal geçişi biraz yavaş olabiliyor ama genel olarak memnunum.
Paketleri sezon sonu almayı düşünüyorsan şimdiden fiyatlara göz at derim, kampanyalar değişiyor çünkü:
digiturk.net.tr/paketler/digiturk-paketleri
Spor izliyorsan özellikle Bein Sports tarafı canlı yayında gecikme olmaması açısından rahat ettiriyor. Sen hangi TV modeliyle kullanacaksın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben yaklaşık 7-8 aydır kutulu Digiturk kullanıyorum. Bankkart kampanyasıyla başlamıştım zaten. Spor için aldım çünkü Beinconnect’te yaşadığım gecikmeler beni çok rahatsız ediyordu. Kutuluda o sorun gerçekten yok. Maç anında yayın stabil, gol anında komşudan sonra duymuyorsun yani.
Bir iki nokta var dikkat etmeni öneririm:
• Teknik ekibin kurulum kalitesi çok fark ettiriyor. Uydu ayarı düzgünse yayın tertemiz.
• Taahhüt süresi konusunda net bilgi iste. İkinci yıl fiyatım biraz arttı ama öyle uçuk değildi. O yüzden sözleşmeyi imzalamadan önce tüm maddeleri okuyup onaylatmak önemli.
• Cihazın modeli de performansı değiştiriyor. Kanal geçişleri bende normal hızda.
Ben karar vermeden önce paket içeriklerine buradan bakmıştım:
digiturk.net.tr/paketler/digiturk-paketleri
Ayrıca şu site üzerinden de kampanyaya göz atabilirsin, ben de buradan başvuru yapmıştım: digiturk.net.tr
Spor ağırlıklı kullanacaksan almaya değer bence. Tek korkum iptal tarafıydı ama doğru bilgilendirme alınca içim rahat etti. Senin önceliğin de gecikmesiz maç izlemekse memnun kalırsın.