Dijipin güvenilir mi ?

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
482
Vp alacağım normalde 5 10 tl fazla verip daha güvenilir bi yerden alma taraftarıyım fakat şu an toslamda tam 109 tl var ve bana 2500 vp lazım aranızda alışveriş yapan var mı ve bir sorun yaşadınız mı

Vp alacağım normalde 5 10 TL fazla verip daha güvenilir bi yerden alma taraftarıyım fakat şu an toslamda tam 109 TL var ve bana 2500 vp lazım aranızda alışveriş yapan var mı ve bir sorun yaşadınız mı
Vallahi bende ataber doğanın sponsoru ordan öğrendim dijipini hem donet hemde e pin alırken problem olmadı

Vp alacağım normalde 5 10 TL fazla verip daha güvenilir bi yerden alma taraftarıyım fakat şu an toslamda tam 109 TL var ve bana 2500 vp lazım aranızda alışveriş yapan var mı ve bir sorun yaşadınız mı
4400 vp aldım banka parayı kesti ama gpayda sıkıntı var dediler. Kodu 5 gün sonra alabildim. 10 tl fazla ver garantiye al derim

Güvenilir bir yer. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Sitenin altında "ETBİS'e Kayıtlıdır." yazıyor.

www.dijipin.com - Site Bilgileri (eticaret.gov.tr)

Mersis No: 0295105832800001

Vergi No: 2951058328

İşletme Adı: DİJİPİN ELEKTRONİK HİZMETLER ANONİM ŞİRKETİ

Kep Adresleri: [email protected]
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4400 vp aldım banka parayı kesti ama gpayda sıkıntı var dediler. Kodu 5 gün sonra alabildim. 10 TL fazla ver garantiye al derim
Gerçekten GPay kaynaklı bir sıkıntı olmuştur. GPay ile alakalıysa siteyle alakası yoktur bunun.

Geri