Öneri gelmeyecek gibiTakip
İkinci elde çok seçenek var hocam kaliteden ziyade anı ve nostaljik fotoğraflar örnek olarak daBu fiyata çok çok xor kral. Dijitsli bırak dslr 20 yıllık belkkki yani. Telefon dsha iyi çeker. Anlık anı kamerası gibi çıktı veren kameralar alınabilir anca hediye olarak. Ama bnece bu bğtçede başka bişey düşün derim.
Forumda bunlarla ilgili bilgi sahibi olan çok kişi yoktur tahminim. Bende iyi kötü hobi olarak uğrraşıyorum ama eaki dijitaller niş bi kitleye hitap eder. Umarım anlayan biri yazar ama sanmam. Yapay zekadan destek alırdım ben daha çok yerinizde olsam. En azından hangi kameralar bakmanız gerektiğini anlarsınızİkinci elde çok seçenek var hocam kaliteden ziyade anı ve nostaljik fotoğraflar örnek olarak da
![]()
Canon PowerShot A400 Retro Dijital Kamera | Gardrops
Canon PowerShot A400 Retro Dijital Kamera, 3800 TL, İkinci el, Gardrops güvencesiyle, kolay iade. Hemen satın al!www.gardrops.com
Sadece hangisi hangisinden daha iyi ne alınabilir onu bilmiyorum.
Teşekkür ettim hocam.Forumda bunlarla ilgili bilgi sahibi olan çok kişi yoktur tahminim. Bende iyi kötü hobi olarak uğrraşıyorum ama eaki dijitaller niş bi kitleye hitap eder. Umarım anlayan biri yazar ama sanmam. Yapay zekadan destek alırdım ben daha çok yerinizde olsam. En azından hangi kameralar bakmanız gerektiğini anlarsınız