Neler Yeni

Dik Durma yeleği önerisi

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
çok kamburum ya böyle bi ara yelek falan vardı hâla duruyor mu onlar link atar misiniz bulursanız

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Yelek bilmiyorum da dik durma korseleri var aga dik durma korsesi yazıp bulabilirsin

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
çok kamburum ya böyle bi ara yelek falan vardı hâla duruyor mu onlar link atar misiniz bulursanız
Dik durma korseleri var lakin çoğu kullanan uzun kullanımda korsesiz dik daha duramadıkları iletiyor daha kötü yapabilir. O yüzden alırsanız pc kullanırken 1 2 saat kullanın sonra dinlendirin.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Yelek bilmiyorum da dik durma korseleri var aga dik durma korsesi yazıp bulabilirsin
Benim arkadaşımda var 12k ya yaptırmışlar çocuğa yumruk atamıyor kimse xd

Eggg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ege Uzun
Spor yaparsan daha etkili ve uzun süreli olur benim hep duruş bozukluklarım vardı spora başlayınca hepsi fark etmeden geçti ki her gün saatlerce kötü pozisyonlarda oturmama rağmen.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Abdullah
Spor yapman lazım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Knk dik duruş konserlerinin zararli olduklarına söylüyorlardı sana tavsiyem dik duruş egzersizleri yap.

Bu arada senin arkadaşının yaptırdığı şey bu galiba
Çelik yelek la bu adam kurşun mu yiyecek 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim sana yöntem söyleyeceğim bende eskiden dik duramıyordum ta ki barfiks demiri olana kadar barfiks demiri alıyorsun her gün aralıksız sallanıyorsun ayaklarını açarak birde sabit durarak her gün en az 5dk yap bunu hem boyun uzar hemde belin düzelir bu arada boy uzatıyor 😁 yanlış değil 186 boyum var her gün asiliyorum aralıksız çok faydasını gördüm

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı

Kardeşim sana yöntem söyleyeceğim bende eskiden dik duramıyordum ta ki barfiks demiri olana kadar barfiks demiri alıyorsun her gün aralıksız sallanıyorsun ayaklarını açarak birde sabit durarak her gün en az 5dk yap bunu hem boyun uzar hemde belin düzelir bu arada boy uzatıyor 😁 yanlış değil 186 boyum var her gün asiliyorum aralıksız çok faydasını gördüm
tamamdır evde vardı aslında onu bi takayım ben

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel

Çelik yelek olduğunu biliyorum da baksana adama yumruk işlemiyor demiş ben 12 bine ona vereceğime bunu alırdım

Top Bottom