Dik Durma yeleği önerisi

Muhammetyzicii

80+ Silver
Reaksiyon skoru
652
çok kamburum ya böyle bi ara yelek falan vardı hâla duruyor mu onlar link atar misiniz bulursanız

Yelek bilmiyorum da dik durma korseleri var aga dik durma korsesi yazıp bulabilirsin

çok kamburum ya böyle bi ara yelek falan vardı hâla duruyor mu onlar link atar misiniz bulursanız
Dik durma korseleri var lakin çoğu kullanan uzun kullanımda korsesiz dik daha duramadıkları iletiyor daha kötü yapabilir. O yüzden alırsanız pc kullanırken 1 2 saat kullanın sonra dinlendirin.

Yelek bilmiyorum da dik durma korseleri var aga dik durma korsesi yazıp bulabilirsin
Benim arkadaşımda var 12k ya yaptırmışlar çocuğa yumruk atamıyor kimse xd

Spor yaparsan daha etkili ve uzun süreli olur benim hep duruş bozukluklarım vardı spora başlayınca hepsi fark etmeden geçti ki her gün saatlerce kötü pozisyonlarda oturmama rağmen.

Spor yapman lazım

Knk dik duruş konserlerinin zararli olduklarına söylüyorlardı sana tavsiyem dik duruş egzersizleri yap.

Bu arada senin arkadaşının yaptırdığı şey bu galiba
Çelik yelek la bu adam kurşun mu yiyecek 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim sana yöntem söyleyeceğim bende eskiden dik duramıyordum ta ki barfiks demiri olana kadar barfiks demiri alıyorsun her gün aralıksız sallanıyorsun ayaklarını açarak birde sabit durarak her gün en az 5dk yap bunu hem boyun uzar hemde belin düzelir bu arada boy uzatıyor 😁 yanlış değil 186 boyum var her gün asiliyorum aralıksız çok faydasını gördüm

Kardeşim sana yöntem söyleyeceğim bende eskiden dik duramıyordum ta ki barfiks demiri olana kadar barfiks demiri alıyorsun her gün aralıksız sallanıyorsun ayaklarını açarak birde sabit durarak her gün en az 5dk yap bunu hem boyun uzar hemde belin düzelir bu arada boy uzatıyor 😁 yanlış değil 186 boyum var her gün asiliyorum aralıksız çok faydasını gördüm
tamamdır evde vardı aslında onu bi takayım ben

Çelik yelek olduğunu biliyorum da baksana adama yumruk işlemiyor demiş ben 12 bine ona vereceğime bunu alırdım

Geri