Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
çok kamburum ya böyle bi ara yelek falan vardı hâla duruyor mu onlar link atar misiniz bulursanız
Dik durma korseleri var lakin çoğu kullanan uzun kullanımda korsesiz dik daha duramadıkları iletiyor daha kötü yapabilir. O yüzden alırsanız pc kullanırken 1 2 saat kullanın sonra dinlendirin.çok kamburum ya böyle bi ara yelek falan vardı hâla duruyor mu onlar link atar misiniz bulursanız
Benim arkadaşımda var 12k ya yaptırmışlar çocuğa yumruk atamıyor kimse xdYelek bilmiyorum da dik durma korseleri var aga dik durma korsesi yazıp bulabilirsin
heh o ya ismini bilmedigim icin oyle yazdim sağolYelek bilmiyorum da dik durma korseleri var aga dik durma korsesi yazıp bulabilirsin
Knk dik duruş konserlerinin zararli olduklarına söylüyorlardı sana tavsiyem dik duruş egzersizleri yap.Benim arkadaşımda var 12k ya yaptırmışlar çocuğa yumruk atamıyor kimse xd
Çelik yelek la bu adam kurşun mu yiyecekKnk dik duruş konserlerinin zararli olduklarına söylüyorlardı sana tavsiyem dik duruş egzersizleri yap.
Bu arada senin arkadaşının yaptırdığı şey bu galiba
![]()
Gizli Çelik Yelek Tam Boy-Kalın Askılı Seviye 3A Siyah - Polis Sepeti
Gizli Çelik Yelek Tam Boy-Kalın Askılı Seviye 3A Siyahwww.polissepeti.com
tamamdır evde vardı aslında onu bi takayım benÇelik yelek la bu adam kurşun mu yiyecek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşim sana yöntem söyleyeceğim bende eskiden dik duramıyordum ta ki barfiks demiri olana kadar barfiks demiri alıyorsun her gün aralıksız sallanıyorsun ayaklarını açarak birde sabit durarak her gün en az 5dk yap bunu hem boyun uzar hemde belin düzelir bu arada boy uzatıyoryanlış değil 186 boyum var her gün asiliyorum aralıksız çok faydasını gördüm
Uzun vadeli yap ama öyle bir iki gün 1 hafta değil yap faydasını büyük göreceksintamamdır evde vardı aslında onu bi takayım ben
Çelik yelek olduğunu biliyorum da baksana adama yumruk işlemiyor demiş ben 12 bine ona vereceğime bunu alırdımÇelik yelek la bu adam kurşun mu yiyecek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşim sana yöntem söyleyeceğim bende eskiden dik duramıyordum ta ki barfiks demiri olana kadar barfiks demiri alıyorsun her gün aralıksız sallanıyorsun ayaklarını açarak birde sabit durarak her gün en az 5dk yap bunu hem boyun uzar hemde belin düzelir bu arada boy uzatıyoryanlış değil 186 boyum var her gün asiliyorum aralıksız çok faydasını gördüm
tamamUzun vadeli yap ama öyle bir iki gün 1 hafta değil yap faydasını büyük göreceksin