Neler Yeni

Dik Süpürgeler arasındaki fark nedir

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
244
1746287166471.webp

bu arkadaş tercih edilir mi bunun yerine dyson gibi modellerin avantajı ne bu işten anlayan birileri iyice açıklayabilir mi o fiyata değermi f/p sayılırlarmı yoksa bunlar da işimizi görür mü

Alıntıyı görüntüle
bu arkadaş tercih edilir mi bunun yerine dyson gibi modellerin avantajı ne bu işten anlayan birileri iyice açıklayabilir mi o fiyata değermi f/p sayılırlarmı yoksa bunlar da işimizi görür mü
bütçe varsa direk shark ninja al suan 20 binden 16 bine dusmus ozelliklerini kısa ve oz assagıya yazıyorum

otomatik haznesi var süpütge istasyona koyulunca kirlerli otomatik hazneye atıyor orada 1 ay koku yapmadan kalıyorlar
baslıkı otomatik zemini ayarlıyor gucunu ve ısık siddetini ona gore ayarlayarak sarjdan tassaruf saglıyor
borusu egilip kalkıyor sizin egilmenize gerek kalmıyor
tasarımı sık montajı kolay
motor cekim gücü güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

artı olarak baslık zeminin kirlilik oranınıda ısık ile belirtiyor ve mesela baslıkın sol tarafını duvarayakınlastırdın makine bunu anlıyor gucu sol tarafa veriyor sol taraftaki kirler daha iyi temizleniyor urunun linkide bu diger modeller ile karıstırma

Philips modeller emin olun dyson modellerden daha iyi hocam.

Tabi bu dediğim philips in hem süpüren hem silen ust modelleri için geçerli

Philips modeller emin olun dyson modellerden daha iyi hocam.

Tabi bu dediğim philips in hem süpüren hem silen ust modelleri için geçerli
silen supuren modellerde sorunlar var

bütçe varsa direk shark ninja al suan 20 binden 16 bine dusmus ozelliklerini kısa ve oz assagıya yazıyorum

otomatik haznesi var süpütge istasyona koyulunca kirlerli otomatik hazneye atıyor orada 1 ay koku yapmadan kalıyorlar
baslıkı otomatik zemini ayarlıyor gucunu ve ısık siddetini ona gore ayarlayarak sarjdan tassaruf saglıyor
borusu egilip kalkıyor sizin egilmenize gerek kalmıyor
tasarımı sık montajı kolay
motor cekim gücü güzel

artı olarak baslık zeminin kirlilik oranınıda ısık ile belirtiyor ve mesela baslıkın sol tarafını duvarayakınlastırdın makine bunu anlıyor gucu sol tarafa veriyor sol taraftaki kirler daha iyi temizleniyor urunun linkide bu diger modeller ile karıstırma

Bu dysonun hangi modeline eşdeğer hocam?

Hocam biraz abartmış olabilir misiniz dyson en üst modelinin fiyatını çıkarırsak garanti servis desteği vs daha iyi degil.
Shark burdada garanti desteği sunuyor

Alıntıyı görüntüle
Kral biz karacanın 5k ya almıştık gayet de evi süpürmeye vs. yetiyor yine de hiç dyson kullanmadım ne farkı var bilmiyorum. Ama tavsiye ederim bu tarz süpürgeleri çok kolaylaştırıyor işleri.

Kral biz karacanın 5k ya almıştık gayet de evi süpürmeye vs. yetiyor yine de hiç dyson kullanmadım ne farkı var bilmiyorum. Ama tavsiye ederim bu tarz süpürgeleri çok kolaylaştırıyor işleri.
unutmadan ekleyeyim araba temizlemeye de birebir.

Geri