Dikey Süpürge Önerisi

Alomoncy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
197
Bütçe
15000
Ailem Dikey süpürge almak istiyor ve çok kararsız işte 1 yıl kullanınca pil ömrü gidiyor gücü azalıyor vesayire vesayire.Evimizde kedi var ve çok sık temizliyor ev 15 16k bandında bir dikey süpürge önerilerinizi bekliyorum.Sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplarım.

Ailem Dikey süpürge almak istiyor ve çok kararsız işte 1 yıl kullanınca pil ömrü gidiyor gücü azalıyor vesayire vesayire.Evimizde kedi var ve çok sık temizliyor ev 15 16k bandında bir dikey süpürge önerilerinizi bekliyorum.Sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplarım.
Hocam bütçeyi biraz daha artırıp Dyson V11 Advanced almanızı öneririm. 10/10 süpürge ama dikey süpürgeler tekerlekli kablolu süpürgeler kadar derin temizlik yapamaz haberiniz olsun günlük kullanım içindir biz aldığımızdan beri evde toz kalmadı.

Hocam bütçeyi biraz daha artırıp Dyson V11 Advanced almanızı öneririm. 10/10 süpürge ama dikey süpürgeler tekerlekli kablolu süpürgeler kadar derin temizlik yapamaz haberiniz olsun günlük kullanım içindir biz aldığımızdan beri evde toz kalmadı.
Evet o olabilir.

Dyson alacaktım ama ücreti çok geldiği için araştırma sonucu Samsung Jet85 aldım ve çok memnunuz. Yedek batarya da aldım 2 kedili evimiz ve gayet memnunuz. Evcil hayvan başlığı da var, ışıklı lazerlisi de var. Tozları iyi alıyor. Günlük annemin eli ayağı oldu :D

Samsung jet75e. Jet85 ile arasında çok fark yok. Aradaki farka da batarya yetmezse yedek batarya alırsın

dyson'da en son peşin fiyatına 9 taksit vardı axess'e o kampanya devam ediyorsa bi tane yapıştır gitsin

Geri