BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Bruh moment:Vakalar 62000, ölümler 370 olmuş. Dikkatli olalım maske takın.
Bu konuyu açıp "Takmıyorum" ' a oy vermişsindir.
Bruh moment:Vakalar 62000, ölümler 370 olmuş. Dikkatli olalım maske takın.
Doğan hocam dezenfektan mı kolonya mı? ben kolonya derim ohh mis gibi kokuyorAçık havalarda yanınızdaki topluluk sıkış tıkış değilse takmayabilirsiniz (ceza yerseniz sorumlusu ben değilim) ama kapalı alanlara girdiğiniz annn maskeyi takın. Bulaşım %99u orada gerçekleşiyor.
Kapalı alanlara girerseniz örneğin sınıf ortamı
Penceleri kapıları ardına kadar açın. Hava sirkülasyonunu sağlayın.
Her bir yere dokunduğunuzda ellerinize adeta zülmedercesine dezenfektan sürmeyin. Yüzeylerden çok az yayılıyor.
Bu dediklerim sallamasyon değil birden fazla makaleden alınan bilgilerdir dileyene atarım
vakalar 62k olduysa bunun üstüne bir keyif sınavı yapılırVakalar 62000, ölümler 370 olmuş. Dikkatli olalım maske takın.
Hemde Çift Maske TakıyorumVakalar 62000, ölümler 370 olmuş. Dikkatli olalım maske takın.
aBi mAsKe tAkMıYoRuM yA. Buna oy veren 5 kişi böyle mi diyor acaba?Vakalar 62000, ölümler 370 olmuş. Dikkatli olalım maske takın.
Hocam fark etmiyor. Elinizi gözünüze götürmeyin, ikisi de iş yapar ama bilindik dezenfektanlar daha çok iş yapar. Ama en iyi iş sabunladır. Sabun çok daha etkili.Doğan hocam dezenfektan mı kolonya mı? ben kolonya derim ohh mis gibi kokuyor