Dikkatsizliği nasıl çözerim ?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
5,309
Selam şu sınav haftasında şunu farkettim dikkatim çok çabuk dağılıyor ve sınavda çok dikkatsizlik yapıyorum mesela fizik sınavında 3 soruda aynı hatayı yapmışım işlem doğru sonucuda doğru bulmuşum fakat yanlış şıkkı işaretlemişim nasıl dikkatsizliğin önüne geçerim ?

Cevaplarını kontrol et.
Daha dikkatli olmaya çalış, başka çözümü yok.

Cevaplarını kontrol et.
Daha dikkatli olmaya çalış, başka çözümü yok.
Uykudan olurmu acaba son zamanlarda biraz fazla ders çalıştığım için baya az uyuyorum günde max 3 4 saat uyuyorum son 1 2 haftadır

Kankacım sınav süreni sonuna kadar kullan. Adın kadar emin olduğun soruyu bile 3 kere kontrol et, adım adım. Umarım bir daha aynısı yaşanmaz.

Uykudan olurmu acaba son zamanlarda biraz fazla ders çalıştığım için baya az uyuyorum günde max 3 4 saat uyuyorum son 1 2 haftadır
Uykudan tabi 3-4 saat uyunur mu?

Uykudan tabi 3-4 saat uyunur mu?
knk zaten sınavlardan eve 4 te gelmiş oluyorum yarınki sınava çalışayım bide normal kendim çalıştığım ders programına uyayım derken okadar zaman kalıyor anca uykuya

İlk öncelikle PUbg ve cs go gibi oyunları oynama ,bunlar dikkati dağıtır.Onun yerine bulmaca çöz veya androidde criminal case diye bir oyun vardı eşya vs.buluyordun onu oyna.

İlk öncelikle PUBG ve cs go gibi oyunları oynama ,bunlar dikkati dağıtır.Onun yerine bulmaca çöz veya androidde criminal case diye bir oyun vardı eşya vs.buluyordun onu oyna.
pubg cs go asıl dikkatı arttırır dikkat önemli bu tür oyunlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,449
Üyeler
190,917
Son üye
EmpozE
Geri