Neler Yeni

Dil bölümü okuyorum. Hedefim Amerika

Flokii

80+
Pek dusunmedim ama ya tercümanlık veya İngiliz dili ve edebiyatı
Bende o iki mesleği düşünüyorum ama İngiliz edebiyatı yerine tercümanlığı tercih ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En iyisi abd de youtuber olmak yaptığın tek şey markete gidip her şeyin fiyatını çekip aşırı ucuz diyeceksin zaten en az 100k türk takipçi
🤣🤣 Evet o da iyi ama diğer mesleklerde kötü sayılmaz asıl mesleğinin yanına ek iş olarak yapabilirsin zaten araba fiyatları, konut fiyatları demeye bile gerek yok.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dil bölümünden en fazla kasiyer olunuyor.
laf olsun torba dolsun konuşma
zevzek herif
amerikada şartlar ve fırsatlar türkiyeden çok daha iyi bunu sende biliyorsun
arkadaş türkiyede vasat şartlarda hayatını devam ettirdiğini anladı
uyandı...

gerçeğe uyanan insanların bazıları daha iyi şartlar altında yaşamak için ülkesini terkediyor... terketmek zorunda
keşke ülkemiz refahın havada uçuştuğu bir ülke olsada
vatandaşlarda ülkeyi terk etmese...
ama ben sana açık konuşayım
bu ülkenin düzelmesi pek yakın değildir
ben göremem o günleri yani

@Derochefort
sözümü bu arkadaşta üstüne alınsın

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bilmiyorum , mühendislik okursan amerikada daha iyi şartlarda çalışabilirsin.
Neden kasiyerlik hedefleyesin ki?
Veya tıp okuyup usmle için çalışabilirsin ki tustan çok daha kolay gibi fibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
laf olsun torba dolsun konuşma
zevzek herif
amerikada şartlar ve fırsatlar türkiyeden çok daha iyi bunu sende biliyorsun
arkadaş türkiyede vasat şartlarda hayatını devam ettirdiğini anladı
uyandı...

gerçeğe uyanan insanların bazıları daha iyi şartlar altında yaşamak için ülkesini terkediyor... terketmek zorunda
keşke ülkemiz refahın havada uçuştuğu bir ülke olsada
vatandaşlarda ülkeyi terk etmese...
ama ben sana açık konuşayım
bu ülkenin düzelmesi pek yakın değildir
ben göremem o günleri yani

@Derochefort
sözümü bu arkadaşta üstüne alınsın
almanya 2.dünya savaşından çıktığında hiç bişeyi yoktu boş boş konuşma bilader herkes kaçarsa kimse çalışmaz elini taşın altına sokmazsa nası düzelecek bu memleket neyse sizden hayır gelmez zaten güle güle iyi yolculuklar

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Merhaba öncelikle hedefimden bahsediyim hedefim Amerika'da yaşamak hayatımı orada ölene kadar yaşamak. Dil bölümünde okuyorum Amerika'ya gidersem ingilizceme ek kurs geliştirme olsun diye seçtim. Üniversite bölümü olarak mütercim tercümanlık düşünüyorum fakat o işi yapacağımdan değil belki yaparım da hani az para kazanmak için yapabilirim. Benim amacım aslında Amerika'da ne olursam olayım diyorum çokta önemli değil hani hedefim çok büyük değil zaten hayat dediğimiz ne ki hemen şıp diye geçip gidiyor o yüzden hayatımı eğitime yüksek lisans doktora yapmaya harcamak istemiyorum hani şey tırcılık olur veterinerlik, kasiyerlik, server garson yani uber eats veyahut işte aklınıza gelebilecek bu tarzda işler yapmak istiyorum belki duruma bağlı olarak orada başka bir üniversite okuyup kalıcı bir iş bulabilirim sizce hedefim nasıl tavsiye ve önerilerinizi dikkate alacağımı bilmenizi isterim teşekkürler.
Benim geçtiğim yollardan geçiyorsun. Ama sana tavsiyem Amerikayı seçme. Göründüğü gibi toz pembe değil orası. Avrupa da bir şehir seç.
Avrupa Amerika'dan kat kat daha iyi. Özellikle yeni gelen President Biden iyi biri değil. Kötü yollara sürükleyecek halkını yakında.
Korona olmasaydı İspanya veya İngiltere seçecektim Erasmusla. Maalesef bütün hayallerim ve geleceğim suya düştü benimde.

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
Dostum hedeflerin güzel ama bana kalırsa Amerika'da ilk gireceğin iş az konuşma gerektiren bir iş olsa daha iyi olur git gide o işte dilini daha üst seviye ye çıkarırsın sonrasında da daha iyi bir iş bulursun umarım hedeflerini gerçekleştirirsin darısı başıma :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,145
Üyeler
163,787
Son üye
musthan
Top Bottom