Neler Yeni

Dil ne kadar sürede öğrenilebilir?

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Arkadaşlar artık yeminle gına geldi resmen bıktım artık. Lanet olsun İngilizce haber görüyorum okuyamıyorum, oyun çıkıyor Türkçe alt yazısı olmadığı için bir halt anlamıyorum, bir sorun yaşasam yabancı platformlara bakamıyorum. Sorum şu İngilizceyi ne sürede, nereden, nasıl öğrenirim. Zaten yabancı bir arkadaşım var, haftada 14-15 saat konuşuyoruz. o yüzden kulak aşinalığım var. Lütfen altyazı dizi, film yazmayın bir faydası olmuyor. Udemy gibi platformlar işe yarıyor mu yada cambly. Zaten okulda uzun süre eğitim gördüğüm için çok zorluk yaşayacağımıda düşünmüyorum. Kısaca siz ne tavsiye ediyorsunuz. Teşekkürler

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Arkadaşlar artık yeminle gına geldi resmen bıktım artık. Lanet olsun İngilizce haber görüyorum okuyamıyorum, oyun çıkıyor Türkçe alt yazısı olmadığı için bir halt anlamıyorum, bir sorun yaşasam yabancı platformlara bakamıyorum. Sorum şu İngilizceyi ne sürede, nereden, nasıl öğrenirim. Zaten yabancı bir arkadaşım var, haftada 14-15 saat konuşuyoruz. o yüzden kulak aşinalığım var. Lütfen altyazı dizi, film yazmayın bir faydası olmuyor. Udemy gibi platformlar işe yarıyor mu yada cambly. Zaten okulda uzun süre eğitim gördüğüm için çok zorluk yaşayacağımıda düşünmüyorum. Kısaca siz ne tavsiye ediyorsunuz. Teşekkürler
ben oyunlardan öğrendim bir hikayeli rpg oyun gir her şeyin türkçesine bak işte çeviri olsun sözlük olsun öğrenirsin zaten

berkemelmaas

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
dediğin gibi udemy cambly gibi programları tercih edebilirsin benim sana tavsiyem olabildiğince yabancı arkadaş edin ve sürekli konuşmaya çalış her gün farklı cümleler farklı kalıplar duyacaksın ve kulak aşinalığın git gide artıcak meslea valorant gibi bir oyun bile oynuyorsan maç aratırken istanbul sunucusunu seçmek yerine yabancı sunuculara yönel ve kendini sürekli oyunda bile olsa pratiğe yönlendir emin ol 1 2 ay içinde ilerleme olacaktır.

Mojo jojo

80+ Silver
Bence en geç 1 yıl doğal olarak 5 ayda öğrenirsin her şeyi

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben oyunlardan öğrendim bir hikayeli rpg oyun gir her şeyin türkçesine bak işte çeviri olsun sözlük olsun öğrenirsin zaten
sadece birkaç yüz kelimenin çevirisini bilmenin bir faydası olmaz. Bu bir dil kuralları var.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır

Recep_Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
Recep
Bence çabalarsan 3 veya 6 ayda altyazıları anlayabilirsin

berkemelmaas

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
sadece birkaç yüz kelimenin çevirisini bilmenin bir faydası olmaz. Bu bir dil kuralları var.
zamanında yurt dışı deneyimim oldu ve emin ol yabancı ülkelerde resmiyet ortamlar haricinde pekte kurallar yok aslında ben mesela bi cümle kurarken hangi tense uyumu grammer yanlışlığı olucak mı diye düşünürken karşımdakiler lambur lumbur konuşuyordu :D

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Maalesef bir dili öğrenmek 1 yıl 2 yılda olmuyor, arkadaşınla konuşmanı arttırırsan günlük konuşmaları anlayabilecek seviyeye getirirsin

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
dostum zaten oradaki konuşmalardan sadece kelimeyi bilmiyorsun cümleleri anlıyorsun öğreniyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,409
Son üye
notilgar
Top Bottom