Neler Yeni

Dini Düşünceleriniz Neler

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Samet
hocamm sözde müslümanım dini sorumlulukarı yerine getirmiyorum ama inanıyorum çok sorgulamıyorum sizde öyle yapın

mfimmel

80+ Silver
Yazıp yazıp sildim. Her türlü linçe razı olsam da gelen cevapları yanıtlamakla uğraşacak vaktim yok. Kendi düşüncemi şu video üzerinden belirteyim;

Bu konulara ilgisi olan arkadaşlarda bence mutlaka izlemeli.

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
bir din doğru ve bu 3 dinden birisi hristiyanlığı eledim ben araştırdığım için müslümanlık ve yahudilik kaldı müslümanlığıda adam akıllı araştırıp dinime karar verdikten sonra yahudiliği araştırmadım

kisinde de Tanrı vardır. Sadece deizmde din yoktur. Zaten iki kelimede yunancada tanrı anlamına gelir. Mesela panteizmde bir teizm dalıdır ama herhangi bir kitaba veya peygambere inanmaz. Evrende olan her şeyi tanrı olarak kabul eder. Zaten teist dinlerin çoğunda kitap veya peygamber yoktur. Genel olarak monoteist dinlerde görülür onlar. Tek tük polyteist dinlerde de olabilir. Ayrıca kitaplarda teizm alt dalı olarak gösterilir Deizm.
Kardeşim bıdı bıdı yayıp bana İlahiyat öğretme.
Teizmle Deizm farklıdır.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kardeşim bıdı bıdı yayıp bana İlahiyat öğretme.
Teizmle Deizm farklıdır.
Bu üsluplu birine bir şey anlatmam zaten. Daha yazdığımı doğru okumamışsın ki. Teizmle deizme aynı demişim sanki Allah allah. :D

TamerKs

80+ Silver
Allah bu gençliği ıslah etsin, Müslümanım elhamdülillah.

Top Bottom