- Reaksiyon skoru
- 7,411
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bulup biplerler miYasak olabilir ama kimse biplemez
bulup biplerler miYasak olabilir ama kimse biplemez
Eğer başkalarının ekmeği ile oynuyorsa evet yıllardır aynı yerde simit satanlar var niye onlara ses edilmiyor? Çünkü hakkıyla kazanıyor . Bir şey yasaksa, yasal değise değildir, vicdanı insafı yoktur, gereği ne ise o yapılır. Satıcılıkmı yapmak istiyorsun? O halde ya ufakda olsa dükkan aç yada sanal ortam satıcılığı yap onudamı yapamadın pazarda tezgah aç, kirasını, ücretini ödeyip vergi ödeyenler varken buna göz yumulursa işte o zaman insanice bir hareket olmaz. Bir şeyin nedenini öğrenmeden sosyal medyanın gazına gelip yorum yapmayın.Seyyar satıcılara edilen muamele saçma.
Geçen gün gördüm adamın simitlerini olduğu gibi çöpe attılar.
Bu insanice bir hareketmi sizce.
HahahaahahahahahEğer başkalarının ekmeği ile oynuyorsa evet yıllardır aynı yerde simit satanlar var niye onlara ses edilmiyor? Çünkü hakkıyla kazanıyor . Bir şey yasaksa, yasal değise değildir, vicdanı insafı yoktur, gereği ne ise o yapılır. Satıcılıkmı yapmak istiyorsun? O halde ya ufakda olsa dükkan aç yada sanal ortam satıcılığı yap onudamı yapamadın pazarda tezgah aç, kirasını, ücretini ödeyip vergi ödeyenler varken buna göz yumulursa işte o zaman insanice bir hareket olmaz. Bir şeyin nedenini öğrenmeden sosyal medyanın gazına gelip yorum yapmayın.
Hem ek olarak seyyar satıcılık yapmak isteniyorsa onada izin veriliyor araştırırsan kime izin yok o gördüğün gibilere neden o şekilde davranılıyor öğrenirsin.Seyyar satıcılara edilen muamele saçma.
Geçen gün gördüm adamın simitlerini olduğu gibi çöpe attılar.
Bu insanice bir hareketmi sizce.
Yasak kedi köpek kayıp şeyleri asılıyor çok kontrol eden yok ama yasak. Suç olarak Kamu Malına Zarar vermek kabul edilir.Bilgisi olan var mı
Dünkü çocuğun laflara bak, birde bari yazdığımı düzgün okusaydın dükkan açmadanda çalışabilir o beynine şunu anlat vergisi ödenmeyen her ürün, kullanım, bizler gibi garibanların faturasına ,onuna bununa yansıyor ve biz ödüyoruz haram para kazanmak yerine fabrikalara gidebilir istemiyorsa devletinden izin alıp vergilerini ödeyerek seyyar satıcılığını da yapabilir. Sana yük olmuyor olabilir ama bana artı gelen her vergi ağır geliyor onun belini bükecek olan ödemediği vergiler biz garibanların bükük belini kırıyorHahahaahahahahah
Yaşam mücadelesi vermediğin o kadar belliki.
Para kazanmak öyle kolaymı?
Fahiş vergileri ödemek öyle kolaymı?
Adamın elinden gelse zaten dükkan açar.
Doğru düzgün sosyal medya kullanmayan bana bile sosyal medyanın gazı diyorsun.
En son instagrama bile 3 ay önce girdim.
Bilgisi olan var mı
Gül gül , anlamadığın yerde gülmek en iyi cevap değil mi ? Al senin için baştaki tartışma konusu olan ama unuttuğun, bana laf ettiğin konuyu araştırdım...Hahahaahahahahah
Yaşam mücadelesi vermediğin o kadar belliki.
Para kazanmak öyle kolaymı?
Fahiş vergileri ödemek öyle kolaymı?
Adamın elinden gelse zaten dükkan açar.
Doğru düzgün sosyal medya kullanmayan bana bile sosyal medyanın gazı diyorsun.
En son instagrama bile 3 ay önce girdim.