- Reaksiyon skoru
- 7,411
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aferin ülkeyi kurtarıyorsun onur madalyası verelim mi?Ben gördüğüm direkten söküyorum devleti bilmem .d
Aferin ülkeyi kurtarıyorsun onur madalyası verelim mi?Ben gördüğüm direkten söküyorum devleti bilmem .d
Çok büyük işler başarıyor öyle deme.Aferin ülkeyi kurtarıyorsun onur madalyası verelim mi?
Gerçekten para ödeyen birinin ilanını koparırsa ilanın sahipleri onu kopartır.Çok büyük işler başarıyor öyle deme.
Onu geçtim eğer sokak lambası falan değilse elektrik direğine yapıştırmak yasak değil diye biliyorum.Gerçekten para ödeyen birinin ilanını koparırsa ilanın sahipleri onu kopartır.
İyi olur direkte pavyon ilanları görmek hoşunuza gidiyor sanırım, bana madalyaya gerek yokda siz ülke malını hor gören izinsiz kullananlara ceza gerek... Kimse süs olsun diye para ödemiyor aklında bulunsun @kaplanharunAferin ülkeyi kurtarıyorsun onur madalyası verelim mi?
Belki adam para verip pavyon reklamı asıyorİyi olur direkte pavyon ilanları görmek hoşunuza gidiyor sanırım, bana madalyaya gerek yokda siz ülke malını hor gören izinsiz kullananlara ceza gerek... Kimse süs olsun diye para ödemiyor aklında bulunsun @kaplanharun
Aynen zeki kardeş adam sokak direklerine afiş yapıştırmak için para ödüyor haklısın...Gerçekten para ödeyen birinin ilanını koparırsa ilanın sahipleri onu kopartır.
Adam koskoca tabelayı kaçak kullanmıyor.İyi olur direkte pavyon ilanları görmek hoşunuza gidiyor sanırım, bana madalyaya gerek yokda siz ülke malını hor gören izinsiz kullananlara ceza gerek... Kimse süs olsun diye para ödemiyor aklında bulunsun @kaplanharun
Napsın zabıtalar polisler tüm görevlerini bırakıp mahalle mahalle gezip direkteki posterlerimi söksün... Mantığa bak yazık kafana...Adam koskoca tabelayı kaçak kullanmıyor.
Madem yasak neden hiçbir zabıta el atmıyor direklerdeki ilanlara?
Aynen zeki kardeş adam sokak direklerine afiş yapıştırmak için para ödüyor haklısın...Belki adam para verip pavyon reklamı asıyor
Ne alakası var yasak olsa elbette el atarlardı.Napsın zabıtalar polisler tüm görevlerini bırakıp mahalle mahalle gezip direkteki posterlerimi söksün... Mantığa bak yazık kafana...
Yasak olabilir ama kimse biplemezSitemin reklamını yapıcamda onu ascam
Ekmek teknesi diye kastettiğin şey seyyar satıcılarsa bu tarz saçma bir düşünce ile daha fazla konuşup vaktimi boşa harcamayayım .Yasaksa zaten asanı yakaladıkları zaman gereğini yapıyorlardır evde oturduğunuz yerden bi polislerimizi eleştirmediğiniz kalmıştı...Ne alakası var yasak olsa elbette el atarlardı.
İşimde gücünde insanların ekmek teknelerine el atmayı biliyorlar
Seyyar satıcılara edilen muamele saçma.Ekmek teknesi diye kastettiğin şey seyyar satıcılarsa bu tarz saçma bir düşünce ile daha fazla konuşup vaktimi boşa harcamayayım .Yasaksa zaten asanı yakaladıkları zaman gereğini yapıyorlardır evde oturduğunuz yerden bi polislerimizi eleştirmediğiniz kalmıştı...