Direklere el ilanı vs vs. asmak yapıştırmak yasak mı

Gerçekten para ödeyen birinin ilanını koparırsa ilanın sahipleri onu kopartır.
Onu geçtim eğer sokak lambası falan değilse elektrik direğine yapıştırmak yasak değil diye biliyorum.
Eğer öyle yapıyorsa hakkada giriyor

İyi olur direkte pavyon ilanları görmek hoşunuza gidiyor sanırım, bana madalyaya gerek yokda siz ülke malını hor gören izinsiz kullananlara ceza gerek... Kimse süs olsun diye para ödemiyor aklında bulunsun @kaplanharun
Belki adam para verip pavyon reklamı asıyor

İyi olur direkte pavyon ilanları görmek hoşunuza gidiyor sanırım, bana madalyaya gerek yokda siz ülke malını hor gören izinsiz kullananlara ceza gerek... Kimse süs olsun diye para ödemiyor aklında bulunsun @kaplanharun
Adam koskoca tabelayı kaçak kullanmıyor.
Madem yasak neden hiçbir zabıta el atmıyor direklerdeki ilanlara?

Adam koskoca tabelayı kaçak kullanmıyor.
Madem yasak neden hiçbir zabıta el atmıyor direklerdeki ilanlara?
Napsın zabıtalar polisler tüm görevlerini bırakıp mahalle mahalle gezip direkteki posterlerimi söksün... Mantığa bak yazık kafana...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belki adam para verip pavyon reklamı asıyor
Aynen zeki kardeş adam sokak direklerine afiş yapıştırmak için para ödüyor haklısın...

Napsın zabıtalar polisler tüm görevlerini bırakıp mahalle mahalle gezip direkteki posterlerimi söksün... Mantığa bak yazık kafana...
Ne alakası var yasak olsa elbette el atarlardı.
İşimde gücünde insanların ekmek teknelerine el atmayı biliyorlar

Ne alakası var yasak olsa elbette el atarlardı.
İşimde gücünde insanların ekmek teknelerine el atmayı biliyorlar
Ekmek teknesi diye kastettiğin şey seyyar satıcılarsa bu tarz saçma bir düşünce ile daha fazla konuşup vaktimi boşa harcamayayım .Yasaksa zaten asanı yakaladıkları zaman gereğini yapıyorlardır evde oturduğunuz yerden bi polislerimizi eleştirmediğiniz kalmıştı...

Ekmek teknesi diye kastettiğin şey seyyar satıcılarsa bu tarz saçma bir düşünce ile daha fazla konuşup vaktimi boşa harcamayayım .Yasaksa zaten asanı yakaladıkları zaman gereğini yapıyorlardır evde oturduğunuz yerden bi polislerimizi eleştirmediğiniz kalmıştı...
Seyyar satıcılara edilen muamele saçma.
Geçen gün gördüm adamın simitlerini olduğu gibi çöpe attılar.
Bu insanice bir hareketmi sizce.

Geri