enes_kaan098
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
1920x1080 lik bir laptop um var rampage v900 s modeli direksiyon seti almak istiyorum laptop un ekranına küçük mü gelir
şimdi baktım 15.6 inç miş internette laptop standı diye bir şey var laptopun ekranını yükseltiyor onu alsam idare eder miHocam
5000 6000 arası bir bütçem var nasıl bir direksiyon önerirsinizLaptop ekranı normal oyunlarda yeterli gelir çünkü ekrana o kadar da uzak olmaya gerek kalmıyor. Ancak direksiyon seti kullanmak istediğinde ekran mecburen uzakta kalacak. Aşağıya örnek bir fotoğraf bırakıyorum. O kullanıcı biraz uzağa koymuş, sen elbette daha yakında ve laptopun altına bir şeyler koyarak daha yüksekte kullanabilirsin. Ancak ne olursa olsun direksiyonu rahat tutmak için masaya uzak oturacaksın. Bu da standart oyunlarda kullandığın şeklinden daha uzak bir mesafe demek oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca sorundan bağımsız olarak Rampage V900-S almanı önermem. İyi bir direksiyon seti değil.
Sıfır alacaksan o bütçede herhangi bir direksiyon seti önermem. İkinci ele yönelebilirsen biraz zor olsa da pazarlıkla vesaire 6000 TL'ye Logitech G27 bulunabilir. Bulamazsan Logitech Driving Force GT (DFGT) modeline bakabilirsin. Onu da 4000 TL civarına bulabilirsin.5000 6000 arası bir bütçem var nasıl bir direksiyon önerirsiniz