Direksiyon seti önerisi

Zertyuh

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
67
aklımda g29 var hem kendim oyun için hemde kardeşimin pratik yapabilmesi için düşünüyorum

ben sıfır almayı düşünüyorum birde g29 yerine thrustmaster t300 rs gt öneriyor şiddetle herkes
Daha mantıklı bir direksiyon seti. Bütçeniz ne kadar tam olarak

ben sıfır almayı düşünüyorum birde g29 yerine thrustmaster t300 rs gt öneriyor şiddetle herkes
Sıfır fiyatını vereceksen thrustmaster almak daha mantıklı,g29 sıfır fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum.

Daha mantıklı bir direksiyon seti. Bütçeniz ne kadar tam olarak
bütçe yok ben gözüme g29 kestirmiştim en çok bunu duyduğum için sonra thrustmaster t300 rs gt bu önerilince birde bur da konu açmak istedim

bütçe yok ben gözüme g29 kestirmiştim en çok bunu duyduğum için sonra thrustmaster t300 rs gt bu önerilince birde bur da konu açmak istedim
Debriyaj olması zorunlu değilse eğer moza r3 gibi setlere de bakabilirsiniz. Ekstra debriyajını da ayrıca alırsanız total 23-24k civarına gelir

Debriyaj olması zorunlu değilse eğer moza r3 gibi setlere de bakabilirsiniz. Ekstra debriyajını da ayrıca alırsanız total 23-24k civarına gelir
aslında full olmalı kardeşime de pratik yaptırmayı düşünüyorum ehliyet alırken kolaylık olsun diye biraz da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim için kalitesi önemli min sorun çıksın istiyorum

G29un tek avantajı yanında vitesle beraber daha ucuza geliyor olması kalan her şey bunlarda daha iyi. Debriyajı takmaya uğraşmam vitesi de gene ayrı alırım derseniz t300rs gt, debriyajı da ayrıca takarım bir de vites alırım daha kaliteli olsun uzun vadede derseniz de moza r3 daha mantıklı bir set olacaktır

G29un tek avantajı yanında vitesle beraber daha ucuza geliyor olması kalan her şey bunlarda daha iyi. Debriyajı takmaya uğraşmam vitesi de gene ayrı alırım derseniz t300rs gt, debriyajı da ayrıca takarım bir de vites alırım daha kaliteli olsun uzun vadede derseniz de moza r3 daha mantıklı bir set olacaktır
kısa ve öz eline sağlık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki g29 için fazla ses çıkarıyor diyorlar bu t300 veya moza r3 de de mevcutmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,399
Üyeler
186,885
Son üye
testnet
Geri