Direksiyon seti almayı düşünüyorum fazla bütçem yok incelediğim direksiyon setleri arasında bu direksiyon ilgimi çekti sizce alınır mı bu fiyata daha iyileri var mı
Hocam bütçem yok diyorsunuz ancak 14k'lık dişli motorlu sete para verecek bütçeniz varmış. Madem PXN'i buldunuz V10 Pro'sunu neden göz ardı ettiniz? Aaa ama bunun yanında vites var değil miDireksiyon seti almayı düşünüyorum fazla bütçem yok incelediğim direksiyon setleri arasında bu direksiyon ilgimi çekti sizce alınır mı bu fiyata daha iyileri var mı
vitese ayrı para vermek istemiyorumHocam bütçem yok diyorsunuz ancak 14k'lık dişli motorlu sete para verecek bütçeniz varmış. Madem PXN'i buldunuz V10 Pro'sunu neden göz ardı ettiniz? Aaa ama bunun yanında vites var değil miVites cihazın motorundan daha önemli çünkü...
![]()
PXN
www.gaming.gen.tr
Dandik bişey almak yerine adam gibi bişey al vitesi sonra alırsınvitese ayrı para vermek istemiyorum
gerçek hayatta araba alırken abi yok benimki sanzimansiz olsun diyebiliyor musun.vitese ayrı para vermek istemiyorum
Örnek yanlış oldu sankigerçek hayatta araba alırken abi yok benimki sanzimansiz olsun diyebiliyor musun.
Sırf yanında vitesi var diye arıza riski yüksek dişli motorlu ve yazılım desteği olmayan bir model mi almak istiyorsunuz? Vites dediğiniz 2k ya da 3D yazıcıdan yapılma modellerden bulunabiliyor. Daha sonra herhangi bir vites alabilirsiniz. Direksiyon ile aynı marka olması şart değil.vitese ayrı para vermek istemiyorum
v10 pro mu daha iyi logitech g29 muDandik bişey almak yerine adam gibi bişey al vitesi sonra alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
V10 pro iyidir
V10 pro tabii ki kanka soru mu buv10 pro mu daha iyi logitech g29 mu
g29 dediğin baya eski ve baya sesli. Bence gözün kapalı v10 pro almalısın. Vitesi çok dert etmev10 pro mu daha iyi logitech g29 mu
Kanka logitech ama nasıl iyi değilazicik bile mi iyi degil![]()
şu nasıl https://www.hepsiburada.com/pxn-v10...-1-vites-ps5-ps4-pc-xbox-one-pm-HBC00007FY801V10 pro tabii ki kanka soru mu bu
adamlar sana İphone 17 Pro öneriyor sen bize daha pahalı İphone 17 atıyorsun şuan öyle söyleyeyim dostum.