Direksiyon seti önerisi

ReDanger

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
768
Bütçe
3500
Merhaba! Ben logitech g29 düşündüm (3000tl direksiyon seti- 500tl vites) sizce nasıldır? Bir yorumda geri vites kronik sorunlu diye görmüştüm doğrumu bu? Başka önerileriniz varsa önerebilirsiniz.
900 derece olsun çok fazla anlamıyorum zaten gerçek araba sürüyormuş gibi hissiyatı olması önemli.
Birde pc için sanal gerçeklik gözlüğü varmıdır mesela forza horizan 4 ü gerçekmiş gibi hissettirecek gibi bir şey i. Bunun içinde bütçe 500yl(eğer bu fiyata varsa)

Merhaba! Ben logitech g29 düşündüm (3000tl direksiyon seti- 500tl vites) sizce nasıldır? Bir yorumda geri vites kronik sorunlu diye görmüştüm doğrumu bu? Başka önerileriniz varsa önerebilirsiniz.
900 derece olsun çok fazla anlamıyorum zaten gerçek araba sürüyormuş gibi hissiyatı olması önemli.
Birde pc için sanal gerçeklik gözlüğü varmıdır mesela forza horizan 4 ü gerçekmiş gibi hissettirecek gibi bir şey i. Bunun içinde bütçe 500yl(eğer bu fiyata varsa)
Alınır o fiyata daha iyisi yok diye biliyorum.

Peki hocam geri vites kronik sorunlu diyorlar doğrumu?
Değil genelde logitech yazılımı yüklenince sorun çözülüyor fakat bir şey söylemek istiyorum bu direksiyonlar pahalı ve çoğu insan 2-3 gün kullanıp kaldırıyor/satıyor daha önce hiç direksiyon kullandınız mı? Eğer kullanmadıysanız başta bir deneminizi sonra almanızı tavsiye ederim. İyi forumlar :).

Değil genelde logitech yazılımı yüklenince sorun çözülüyor fakat bir şey söylemek istiyorum bu direksiyonlar pahalı ve çoğu insan 2-3 gün kullanıp kaldırıyor/satıyor daha önce hiç direksiyon kullandınız mı? Eğer kullanmadıysanız başta bir deneminizi sonra almanızı tavsiye ederim. İyi forumlar :).
Yok hocam daha önce denemedim, ama evde kamyonlara arabalara traktörler çok meraklı kardeşim var, daha dün traktörü bozdu, 1 hafta önce jandarmalar yakalandı yolda sürerken:) yani direksiyon seti asla boş kalmıyacak ona eminim😁

bi süre sonra sizi sıkmayacaksa alabilirsiniz bu fiyata logitech den daha iyisi yok

bi süre sonra sizi sıkmayacaksa alabilirsiniz bu fiyata logitech den daha iyisi yok
evde kamyonlara arabalara traktörler çok meraklı kardeşim var, daha dün traktörü bozdu, 1 hafta önce jandarmalar yakalandı yolda sürerken:) yani direksiyon seti asla boş kalmıyacak ona eminim

pc için sanal gerçeklik varda 500 tl ye yok onlar pahalı ve Forza desteği yok sanal gerçeklik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam daha önce denemedim, ama evde kamyonlara arabalara traktörler çok meraklı kardeşim var, daha dün traktörü bozdu, 1 hafta önce jandarmalar yakalandı yolda sürerken:) yani direksiyon seti asla boş kalmıyacak ona eminim
bazı insanlar sıkılıp satıyorlar

g29 al geç hocam daha iyisi yok ama 2.el düşünürseniz g27 alınabilir

Geri viteste bir sorun yok

Geri