Direksiyon seti tavsiyesi

ben arkadaştan hadron satın almıştım ucuza toplam 1 2 kere oynamışımdır onu referans aldım bunlar çok daha iyi tabii de
Aklımdaki hadronsa oyuncak direksiyondan 1 adım öteye gidemez. Ne dönüş açısı ne ffbsi ne düzgün pedalları var. Berbat gerçekten. Onlarla oynanmaz bile.

Kardeşime söz vermiştim vakti geldi direksiyon seti almak zorundayım ;)(, uygun fiyatlı ama kaliteli, debriyajlı vitesli bir set önerebilir misiniz? uyumlu parçaları ayrı ayrı almaya da okeyim. 2. el de düşünebilirim ama bilmiyorum 2. el direksiyon seti almak doğru olur mu. hassas cihazlar sonuçta. tavsiyelerinizi bekliyorum.
g29 al havalı duruyor bazen gidip ps kafede oynuyorum hissiyatı vs baya iyi ikinci el sitelerinde canı sıkılıp veya para ihtiyacı olanlar ölü fiyata veriyor bak bi oralara

kesinlikle 2. el alın. her gün onlarca ikinci el direksiyon seti ilana konuyor, birçok insan kısa bir süre kullanıp kutusuna koyuyor.

amaç ets 2 içinse g27, g29, t150, v987
amaç yarış ise t300 rs, moza r5

buna bir de 2.el 18 civarına moza r3 alınır thrustmastera artık bulaşılmaz bir de hangi platformda oynayacağınız önemli pc ise hepsi oluyor ama konsol ise her direksiyon her konsola olmuyor
kesinlikle 2. el alın. her gün onlarca ikinci el direksiyon seti ilana konuyor, birçok insan kısa bir süre kullanıp kutusuna koyuyor.

amaç ets 2 içinse g27, g29, t150, v987
amaç yarış ise t300 rs, moza r5

Kardeşime söz vermiştim vakti geldi direksiyon seti almak zorundayım ;)(, uygun fiyatlı ama kaliteli, debriyajlı vitesli bir set önerebilir misiniz? uyumlu parçaları ayrı ayrı almaya da okeyim. 2. el de düşünebilirim ama bilmiyorum 2. el direksiyon seti almak doğru olur mu. hassas cihazlar sonuçta. tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yaklaşık 8 yıldır g29 kulanan biri olarak ets ve asseto oynıcaksa araştırma g29 al geç f1 yarış vs sert oyunlar oynıcaksa da başka modelere yönel ve 2. El al hiç sıfıra girme gerek yok o paraya

buna bir de 2.el 18 civarına moza r3 alınır thrustmastera artık bulaşılmaz bir de hangi platformda oynayacağınız önemli pc ise hepsi oluyor ama konsol ise her direksiyon her konsola olmuyor

thrustmaster'ın neyi var ki

kanka kayışlı sistemi var artık onun teknolojisi eskidi kaç senelik direksiyon uzun kullanımda ısınmadan dolayı kayış esnemesi ve feedback kaybı var...

gözden 15 16yı çıkarmak gerek belli ki. o kadar diyelim

kalitesiz hissettirir mi malzemesi vs? nasıl bir ürün?
Hocam daha aşağısına alabilecekleriniz 2. El olacak. Biraz totoya giriyor o. Benim önerdiğim garantili ürün ve G29 gibi dişli setlere göre çok daha yeni teknolojidir. Ne tür oyunlar oynayacak kardeşiniz?

Hocam daha aşağısına alabilecekleriniz 2. El olacak. Biraz totoya giriyor o. Benim önerdiğim garantili ürün ve G29 gibi dişli setlere göre çok daha yeni teknolojidir. Ne tür oyunlar oynayacak kardeşiniz?
asetto corsa falan, arada ben de açar f1 falan oynarım belki

asetto corsa falan, arada ben de açar f1 falan oynarım belki
Assetto Corsa ve F1 ise zaten hiç dişli sistemlere girmeyin. 20K altına alacağınız en iyi direksiyon olur. Direct Drive servo motorlu bir direksiyon kullandıktan sonra başka bir şeyden keyif almaz kardeşiniz. G29 vs önerenleri kaale almayın.

Benim önerimle alan bir abimizin kısa ön incelemesi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,733
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri