Hocam maalesef satıcıların hepsi aynı. Benim aldığım VD6 modelini ben 26k'dan debriyaj ile önsiparişten aldım. Ürün gelene kadar 2 pedala döndü ve 2 pedallı oldu. Bunu yapan da Gelburaydı

Moza'nın resmi distribütörü bu firma. Yani ülkede ticari ahlak yok maalesef ucuz bulduğumuzu almak durumundayız.
Hocam VD4'ün tek rakibi Moza R3. Onun da fiyatı şuan 25-26k civarında. Ek olarak VD4 ondan daha güçlü ve Moza'da 3k ya satılan fren performans kiti PXN'de kutuda geliyor.
Bakın EUAS Hepsiburada'da taksit kampanyaları var diye 25k'ya koymuş.
Kendi sitelerinde ise 20k.
Pxn Pxn-Vd4 Ps5 e Kadar Uyumlu Direksiyon Set Oyun Konsolu
www.euas.com.tr
PXN'in kendi vitesi bu yeni geldi.
Debriyaj pedalını ise yalnızca Gelbura getirmiş.
PXN PD HM Clutch Pedal (VD4 ve VD6 Bundle için Ek 3. pedal debriyaj) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com
www.gelbura.com
Yani totalde 30k'yı buluyor. Thrustmaster cephesinde kayışlı olan T300RS ile aynı fiyata Direct drive motorlu bir ürün alıp yanına vites ve debriyaj almış oluyorsununuz. Moza'dan ise her türlü daha ucuzua geliyor. Bütçeyi düşürdüğünüz zaman da tek alternatif V10 Pro ve G29 kalıyor. Ama G29'a verilen para yemin ederim ziyandır

gram zevki olmayan sesli, yapay hissiyatlı bir set. Totalde 30K'ya VD4 alıp hem aldığınıza değer hem de kardeşinizin duasını almış olursunuz