çünkü logitech, çünkü dolar,çünkü bir mouse klavyeye göre daha kompleks sistemler ki klavyeler 1000 liraları geçebiliyorİyi günler logitech g29 + shifter sıfır fıyatı 3bın TL 2. eli 2250tl altında yok neden sıfırı bu kadar pahalı onu geçtim. 2. eli neden bu kadar pahalı
fıyatının yukseklıgını demıyorum. Sıfırı 3bin tl olan bi ürünün 2. eli 2250tl oda en ucuz koyan kişi 4 binlere kadar çıkıyor. 2. el piyasası neden böyleçünkü logitech, çünkü dolar,çünkü bir mouse klavyeye göre daha kompleks sistemler ki klavyeler 1000 liraları geçebiliyor
1500 - 1750 tl bandında set arıyorum. Sıfır olarak yok nerdeyse işe yarar 2. el de g25 satan yok nerdeyse g27 de o paraya bulmak ölüm bu nasıl taleptirTalep çok.
Önceden gördüm anlamında yazmak istemiştim, maalesef. 1-1.5 yıl önce falan görmüştüm yanilink varsa özelden atabilir misin ? günlerdir bakıyorum bulamıyorum. GeT ile satış olan zaten yok
dolar + vergi + vergi + trt payı + ötv + kdv + vergi + zamanında 2.250 e shifter + g29 alabiliyorken şuan sadece direksiyon 4.000tl bandında.İyi günler logitech g29 + shifter sıfır fıyatı 3bın TL 2. eli 2250tl altında yok neden sıfırı bu kadar pahalı onu geçtim. 2. eli neden bu kadar pahalı
Vay be işte bir Türk evladı, tüm vergileri ezbere biliyor maşallah (!)dolar + vergi + vergi + trt payı + ötv + kdv + vergi + zamanında 2.250 e shifter + g29 alabiliyorken şuan sadece direksiyon 4.000tl bandında.
Nerde o 3000 tl?Direksiyon ve shifter sıfırı 3bin şuan da
Nerde 3000 TL'ye shifter direksiyon.Direksiyon ve shifter sıfırı 3bin şuan da
benim arkadaşım g920+ shifter i 2600 tl ye almış 2. el zorlaİyi günler logitech g29 + shifter sıfır fıyatı 3bın TL 2. eli 2250tl altında yok neden sıfırı bu kadar pahalı onu geçtim. 2. eli neden bu kadar pahalı